Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Donacija Općinskom sudu u Vukovaru

Donacija Općinskom sudu u Vukovaru Donacija Općinskom sudu u Vukovaru Foto: V.Vuleta

Grad Vukovar i Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara sufinancirali su nabavu četiri mopeda i pisače za potrebe rada Općinskog suda u Vukovaru u iznosu 83.440,18 kn s PDV-om.

 

Predsjedniku Općinskog suda u Vukovaru Davorinu Smičiću donaciju je predao gradonačelnik Vukovara Ivan Penava u nazočnosti predsjednice Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara Ljiljane  Blažević.

- Zahvaljujem se u ime svih zaposlenika Općinskog suda u Vukovaru i svoje osobno ime na ovoj hvale vrijednoj donaciji koja će omogućiti kvalitetniji i brži rad suda odnosno dostave sudskih pismena bez kojih nijedan sud ne može funkcionirati - za HRV je rekao Smičić.

Smičić je dodao da će se na ovaj način znatno smanjiti troškovi dostave sudskih pismena koji putem pošte koštaju gotovo 12 kn.

- Općinski sud u Vukovaru je sjedište za pet gradova i dvadeset i pet općina, a mi smo kao sjedište županije zajedno Fondom za obnovu i razvoj grada Vukovara osjetili potrebu  pripomoći. S ovom donacijom ćemo olakšati rad i osigurati uvjete kakve treba imati općinski sud koji funkcionira na tako širokom području - rekao je Penava.

-  Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara uvijek na prvome mjestu vodi računa o financijama, rekla je Blažević te dodala da će se na ovaj način znatno uštedjeti na novcu iz državnog proračuna.

Pročitano 1460 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI