Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Donacija djeci s posebnim potrebama - udruzi „Vukovarski leptirići“

Donacija Vukovarskim leptirićima Donacija Vukovarskim leptirićima Foto: V.Vuleta

 

Lions Club Vukovar kao nositelj projekta i suorganizatori Grad Vukovar, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Atletski klub Maraton Vukovar, Gimnazija Vukovar, Hrvatski liječnički zbor i Grad Zagreb organizirali su akciju VUKOVARSKI CROSS - HRVATSKOJ NA PONOS.

Cjelokupan prihod ove akcije namijenjen je "Vukovarskim leptirićima" - udruzi roditelja djece sa poteškoćama u razvoju, za kontinuiranu rehabilitacijsku i habilitacijsku skrb. Ukupno je prikupljeno 6.260,00 kuna donacije koje im je uručio predsjednik Lions Cluba Vukovar Željko Đekić i zamjenik gradonačelnika grda Vukovara Marijan Pavliček.

Pavliček se zahvalio svim organizatorima humanitarne akcije i rekao kako je najvažnije da je akcija humanitarnog karaktera, te dodao da Lions Club nekoliko puta godišnje radi slične akcije.

Đekić nam je rekao kao se okupilo više od 600 sudionika na što je izuzetno ponosni, posebno da dobru organizaciju.  – Lions Club pokreće sličnu akciju da se cross održi sljedeće godine u svim gradovima gdje djeluju Lions Clubovi. Idući cross zakazujemo za 13. svibnja 2017. godine – rekao je Đekić.

Dopredsjednica udruge Vukovarski leptirići Olja Redl zahvalila se svima koji su sudjelovali u organizaciji ove humanitarne akcije. Trenutno je 93-oje djece u udruzi s područja Vukovara, Županje, Iloka i Osijeka, a broj svaki dan raste te apeliramo na sve koji mogu pomoći da nam pomognu – dodala je Redl.

Davor Šijanović ravnatelj Gimnazije Vukovar rekao je kako su učenici gimnazije sudjelovali u najvećem broju te da će se i ubuduće uključivati u ovakve i slične humanitarne akcije.

Pročitano 3235 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI