Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Sanirana prometnica u Cvjetnom naselju

Cvjetno naselje - sanacija prometnice Cvjetno naselje - sanacija prometnice Foto: V.Vuleta

Zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović u Cvjetnom naselju u Vukovaru otvorili saniranu prometnicu.

 - Vrijednost radova iznosi 869.739,52 kn. Ova je ulica bila u jako lošem stanju te smo se na poziv građana odlučili na sanaciju iste. Stanovnici ove ulice su uistinu zadovoljni sa načinom na koji su radovi izvedeni. Ove godine želimo u gradskoj četvrti Sajmište sanirati još nekoliko ulica, a postavit ćemo i nekoliko dječjih igrališta. U ovom djelu grada infrastruktura je najlošija, a to želimo izjednačiti u odnosu na druge dijelove grada Vukovara – rekao je Pavliček.

Cvjetno naselje - sanacija

Sanirano je 1.530,00 m2 novih asfaltnih površina kompletnom novom kolničkom konstrukcijom, sa uređenjem temeljnog tla, izradom nosivog sloja od mehanički stabiliziranog drobljenog kamenog materijala i izradom nosivog sloja od mehaničkog  stabiliziranog drobljenog kamenog materijala i izradom nosivog i habajućeg sloja, novim sustavom zatvorene oborinske odvodnje te novom vertikalnom i horizontalnom signalizacijom.

- Terenutno se izvode radovi u ulici Bartola Kašića na Mitnici, spoj ulice Ante Starčevića na Dvanaest redarstvenika u Borovu naselju te prekrasan trg sa fontanom u Borovu naselju Vijenac Ruđera Boškovića čija je vrijednost 3,3 milijuna kuna – rekao je Martinović te naglasio kako su svi planovi koji se tiču sanacija ulica ispunjeni te da je ove godine ukupno u planu sanirati dvadeset i pet ulica.

Na sanaciju ulica potrošeno je oko 7 milijuna kuna od planiranih 10 milijuna iz proračuna grada Vukovara.

Pročitano 1634 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI