Ispiši ovu stranicu

Antonio Krizmanić proglašen učenikom godine Gimnazije Vukovar

Antonio Krizmanić proglašen učenikom godine Gimnazije Vukovar Foto: A. Čorak

Pune 122 godine je prošlo od upisa prve generacije učenika u ovu Gimnaziju, danas ta ista škola ispraća još jednu generaciju iz školskih klupa ka životnom putu. 

Tim povodom ravnatelj Gimnazije Davor Šijanović u suradnji sa djelatnicima škole organizirao je svečanu priredbu i podjelu završnih svjedodžbi svim učenicima koji su uspješno priveli srednjoškolsko obrazovanje kraju. 

- Želim istaknuti kako u Gimnaziji Vukovar cijenimo trud i rad naših učenika i njihovih mentora te im na ovaj način želimo zahvaliti i nagraditi ih za izvrsno zalaganje i predstavljanje naše škole. Nadamo se da će oni biti uzor svim budućim generacijama koji će biti dio naše škole. - rekao je Šijanović.

Učenici ove škole postižu zapažene rezultate na državnim i županijskim natjecanjima iz znanja i sporta, što je vrlo važan čimbenik za njihovu osobnu afirmaciju, stjecanje samopouzdanja, a samim tim i reputaciju škole. Budući da su se i ove godine nizali odlični rezultati na raznim natjecanjima dodijeljene su i nagrade onima koji su ostvarili najbolje razultate.
Najveću nagradu, onu za učenika godine osvojio je maturant Antonio Krizmanić kojega je, zbog izvrsnog vladanja, nastavnih i izvan nastavnih aktivnosti nagradila Udruga Lions club Vukovar.

- Ovom nagradom želimo potaknuti sve učenike na trud i zalagnje, marljivost i ustrajnost u obrazovanju, a najboljem učeniku Antoniu Krizmaniću od srca čestitamo na postignutim sjajnim rezultatima. Također želimo potaknuti ostale buduće studente da u nastavku obrazovanja pruže svoj maksimum. Veselimo se daljnjoj uspješnoj suradnji sa vukovarskom Gimnazijom. - rekla je predsjednica Udruge Lions club Vukovar, Kristina Glumac.

- Nagrada koju sam dobio je rezultat truda i rada koji sam uložio u svoje aktivnosti i obrazovanje. Ovo je izvrstan primjer budućim učenicima kako je njihovo zalaganje zapravo poštovano od strane ravnatelja, profesora i svih djelatnika u obrazovnom sustavu. Ukoliko imaju određene talente, volju i želju neka iskažu svoj maksimum jer će se sav trud s vremenom isplatiti. - poručio je najbolji učenik godine Antonio Krizmanić.

 

Pročitano 3037 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI