Ispiši ovu stranicu

Veliki odmor: Zdrav duh u zdravom tijelu

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva

Na vukovarskom Veleučilištu Lavoslava Ružičke u okviru Studija fizioterapije, već se šest godina provodi specifični idejni projekt Centar za traumu koji svojim sadržajima i kapacitetima odgovara na postavljene zahtjeve kako nastavnog procesa tako i šire zajednice.

Usmjeren preventivnim programima, Centar je i mjesto susreta gdje građani mogu koristiti razne specifične programe za poboljšanje kvalitete življenja u za to namjenski izgrađenim prostorima, a postojanje Centra i studentima Veleučilišta nudi brojne pogodnosti, ali i unaprjeđuje njihovo daljnje obrazovanje posebice ukoliko govorimo o studentima fizioterapije.

Centar studentima osigurava izvrsne uvjete za učenje i usvajanje stručno-teorijskih i praktičnih znanja, razvijanja komunikacijskih vještina potrebnih u radu s budućim pacijentima i klijentima. Interakcijom studenata i korisnika u području pružanja usluga Centra ostvaruju se sinergijski učinci na planu primjene usvojenih stručno-teorijskih znanja te njihove transformacije u praktična znanja.  

U 41. izdanju Velikog odmora na HRV-u predstavljamo vam vukovarski Centar za traumu.  Sugovornici su nam djelatnici centra, ali i korisnici njihovih usluga.

I ove subote budite uz nas od 09:30 sati te o svemu doznajte više. Kroz Veliki odmor vas provodi Robert Rac.

Pročitano 1707 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac