Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 57
Ispiši ovu stranicu

Tema dana: zdravstveni odgoj

Zdravstveni odgoj Zdravstveni odgoj Foto: arhiva

Program Zdravstvenog odgoja temelji se na holističkom poimanju zdravlja, koje obuhvaća očuvanje zdravlja i kvalitete života, humane odnose među spolovima i ljudsku spolnost, prevenciju ovisnosti, kulturu društvene komunikacije i prevenciju nasilničkog ponašanja.

Svrha zdravstvenog odgoja je uspješan razvoj djece i mladih da bi stasali u zdrave, zadovoljne, uspješne, samosvjesne i odgovorne osobe. Možemo li reći da je „zdrava spolnost-izazov vremena“? Podržavate li zdravstveni odgoj? Kako ocjenjujete program? Što bi promijenili? Odobravate li gostovanje Judith Reisman u Saboru?Tema dana je na programu u 10:40 sati, a komentirati možete i na radijskom facebook profilu. 

Današnji Ritam grada minute će posvetiti i životinjama, a naglasak je na dvije peticije: za reformu veterinarske inspekcije i zabranu držanja pasa na lancu. Saznajte kako i vi možete pomoći životinjama.

Iako zainteresiranost mladih za sport u Vukovaru raste, još uvijek nisu ispunjeni svi uvjeti za kvalitetno bavljenje sportom. Poslušajte kakve ideje za izgradnju sportskih objekata postoje.

Ovog utorka s vama se druži Helena Bučko.

Pročitano 1964 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI