Ispiši ovu stranicu

Večeras posljednje izdanje emisije "Glazbeni spomenar"

Helena prigodnom porukom pozdravlja Spomenarce Helena prigodnom porukom pozdravlja Spomenarce HRV

Večeras nakon 11 godina u povijest i našu škrinjicu uspomena odlazi i nama jedna od najdražih i najdugovječnijih emisija na HRV-u "Glazbeni spomenar".

Helena je prije odlaska odlučila pozdraviti se sa Spomenarcima, legendarnim slušateljima ove emisije, a kamo je otišla i što im je poručila poslušajte večeras u emisiji.

Glazbeni spomenar počeo je s emitiranjem prije 11 godina kao emisija posvećena evergreen glazbi, da bi ubrzo postala kontakt-emisija u kojoj su se javljali mnogi slušatelji koji vole dobru staru glazbu. Obveze i izmjene u programu zahtijevale su i prilagodbe, pa su se tako kroz emisiju  sa slušateljima družili Dražen Bočkaj, koji je i započeo cijelu ideju oko emisije, Zoran Goman, Jasenka Vincetić i na kraju Helena Bučko. 

Odlaskom Helene s HRV-a odlučeno je kako će i Glazbeni spomenar otići u povijest i to baš večeras. Emisiju će voditi Dražen Bočkaj, a emisiju će završiti pjesmom Crvene jabuke "Za sve ove godine" s kojom je prije 11 godina i započela priča o Spomenarcima i Glazbenom spomenaru.

Pridružite nam se večeras od 20:02 sati.

Pročitano 1543 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV