NAJNOVIJE
Po 500 eura za izradu ili nadogradnju web stranice

U maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima podijeljeni su ugovori korisnicima koji su ostvarili pravo na potporu u sklopu Javnog poziva „Digitalizacija usluga u turizmu VSŽ“.

(Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 14:54)
Obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad starijim osobama

U Vukovaru u prostoru Udruge umirovljenika „Borovo naselje“, na poziv Udruge žena Vukovar, policijska službenica za prevenciju sudjelovala je na javnoj tribini, koja je organizirana povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad starijim osobama - izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske. 

Radi se o prvoj javnoj tribini, od ukupno dvije planirane, koje Udruga žena Vukovar organizira u sklopu programa „Superseniori Vukovara“ a s ciljem ukazivanja na važnost zaštite starijih osoba te osvještavanje problema s kojima se starije osobe suočavaju.

Policijska službenica za prevenciju tom je prilikom zajedno s  članovima i članicama Udruge umirovljenika „Borovo nasilje“ razgovarala na temu „Izloženost starijih osoba nasilju u obitelji“, kojom prilikom je istaknula kako je nasilje nad starijim osobama ozbiljan problem u današnjem društvu, pri čemu je u djelotvornom suzbijanju nasilja nad starijima potrebno djelovati zajednički na svim razinama.  Kako ljudi stare, tako se moraju sve više oslanjati na druge kako bi se mogli primjereno brinuti o sebi. Samim time javlja se i mogućnost da će ih netko zlostavljati i/ili iskoristiti. Nažalost takve situacije se mogu dogoditi bilo kome, te mogu doći od bilo koga. Nijedna osoba nije kriva ako je netko tuče i loše se ponaša prema njoj. Nitko nije uzrok nasilničkom ponašanju drugog. Svatko zaslužuje da se drugi prema njemu ponašaju sa poštovanjem. Svatko zaslužuje siguran i sretan život. 

Drugi dio javne tribine bio je namijenjen edukaciji o pravima starijih osoba s naglaskom na ugovore o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju. Kako bi podigli razinu informiranosti osoba starije životne dobi o njihovim pravima te u cilju prevencije zlouporabe ugovora o dosmrtnom/doživotnom uzdržavanju, na javnoj tribini sudjelovala je gospođa Jelica Balog, pravnica u mirovini i s dugogodišnjim iskustvom rada, koja je prisutnima objasnila koje su to osnovne razlike između ova dva ugovora koje starije osobe potpisuju te kada su u opasnosti da ostanu bez svoje imovine. Naglasila je da treba biti oprezan i savjetovala da prije potpisivanja ovih ugovora treba potražiti pravni savjet kako bi se u što većoj mjeri spriječila njihova zlouporaba.

(Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 14:17)
Predstavljen program ovogodišnjeg Dunav festa

U Vukovaru će od 27. do 29. lipnja biti održana tradicionalna trodnevna manifestacija Dunav fest koju povodom povodom Međunarodnog dana Dunava (29.6.2024.) Grad Vukovar organizira u suradnji s TZ grada Vukovara i HKGD Dunav Vukovar.

(Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 14:02)
Od sutra jeftinije gorivo

Prema pisanju brojnih medija od utorka nas očekuju nove niže cijene goriva.

Prema neslužbenim informacijama nova cijene litre eurosupera bit će 1,43 eura što je smanjenje od 0,04 eura.

I cijena eurodizela bit će niža tako da ćemo litru od utorka plaćati 1,36 eura što je smanjenje od 0,02 eura.

Nova cijena plavog dizela iznositi će 0,82 eura što je smanjenje od 0,02 eura.

(Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 12:45)
Sanirana Bokokotorska ulica

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima obišao je saniranu Bokokotorsku ulicu u Vukovaru. Radove na ugradnji asfaltnog sloja i postavljanje vertikalne prometne signalizacije izvela je tvrtka Cestorad d.d., a ukupna vrijednost istih iznosi 46.093,26 s PDV-om.

- Nakon što smo dobili nebrojeno upita i na kraju i peticiju stanovnika Bokokotorske ulice pristupili smo izgradnji ceste koja je do sada bila u formi puta s nabacanim tucanikom kao završnim slojem. Cesta je sada asfaltirana i siguran sam da su stanovnici zadovoljni – rekao je prilikom obilaska ceste gradonačelnik Penava te komentirao kakvi su budući planovi, a kada je riječ o sanacijama cesta.
- Zaista imamo puno toga planirano. Ono što je zasigurno pred nama, a za što se čeka papirologija, je jedna faza obnove Ul. Savezne Republike Njemačke, a jednako tako i Ul. Petra Preradovića. Imamo još ovakvih odvojaka i manjih ulica za sanaciju no, ono što možemo reći da sve ide planiranim tempom – naglasio je Penava.

U prošlom razdoblju Grad Vukovar je učestalo sanirao nerazvrstane ceste na rubnim dijelovima grada nasipavanjem kamene granulacije, no u 2024. godini osigurana su financijska sredstva za trajnu sanaciju, odnosno ugradnju asfaltnog sloja kojim je našim sugrađanima omogućen jednostavniji i uredniji pristup objektima kao i jednostavnije održavanje same ceste u budućem razdoblju.

(Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 11:57)
Policijski službenik udaljen iz službe

Postupajući po dojavi građanina, zaprimljenoj 15. lipnja u 22,58 sati, o vozilu koje se kreće državnom cestom D-55 u smjeru Vinkovaca i pritom krivuda po cesti, policijski službenici Postaje prometne policije Vinkovci su u 23,16 sati u Ulici Ruđera Boškovića u Vinkovcima zaustavili vozilo te obavljenim nadzorom utvrdili kako se radi o službenom vozilu Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kojim je pod utjecajem alkohola upravljao policijski službenik kriminalističke policije Policijske uprave vukovarsko-srijemske za vrijeme službe.

Policijski službenik isključen je iz prometa i udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti.

(Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024 07:41)
U prometnoj nesreći u Ivankovu poginuo 42-godišnjak

PU vukovarsko-srijemska izvijestila je kako se tijekom poslijepodneva u Ivankovu dogodila prometna nesreća sa smrtnim ishodom.

(Nedjelja, 16 Lipanj 2024 17:03)

HRV - promotivni članak

Ponedjeljak, 10 Lipanj 2024 08:09

Brojni uzvanici, mediji i influenceri uživali su u nezaboravnom nastupu Jelene Rozge i ekskluzivnim radionicama u novouređenom salonu na adresi Škorpikova 22. Slavlje se nastavlja i ove subote, 8.6.!

Velikom proslavom i poznatim hitovima koje je gotovo 300 uzvanika pjevalo uglas s Jelenom Rozgom, jednom od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, svečano je obilježeno otvorenje novouređenog Prima salona na Jankomiru.

Mnogi partneri, mediji, pojedinci iz struke i influenceri te ljubitelji modernog dizajna poput pjevačice Maje Šuput i modnog dizajnera Roberta Severa okupili su se ovog četvrtka na velikom otvorenju u Prima salonu na Jankomiru.

02   Maja Šuput oduševila se novim Prima salonom

Maja Šuput oduševila se novim Prima salonom
Foto: Prima

03   Modnog dizajnera Roberta Severa posebno su se dojmile Prima kuhinje
Modnog dizajnera Roberta Severa posebno su se dojmile Prima kuhinje
Foto: Prima

Uz druženje i fine poslastice, vrhunac svečanog eventa koji je vodila Jelena Glišić bio je nastup jedne od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, popularne Jelene Rozge čiji su poznati hitovi odzvanjali novouređenim salonom.

04   Jelena Rozga priredila je nastup za pamćenje
Jelena Rozga priredila je nastup za pamćenje
Foto: Prima

Zagrebačka gradska četvrt Jankomir posljednjih godina razvila se u centralnu destinaciju za kupovinu namještaja u Zagrebu, ali i okolici. Ujedno, Jankomir predstavlja jednu od većih poslovnih zona u gradu i zato je Prima posljednjih pola godine uložila dodatnu snagu i resurse kako bi salon izgledao posebno moćno te kako bi transformirao dosadašnji uobičajeni način kupovine.

05   Posjetite novouređeni Prima salon na adresi Škorpikova 22
Posjetite novouređeni Prima salon na adresi Škorpikova 22
Foto: Prima

Omiljena šoping destinacija

Tako je salon koji se nalazi na poznatoj adresi ulica Velimira Škorpika 22, i koji je mnogima omiljena šoping destinacija kada je u pitanju uređenje doma, sada je dobio posve novo ruho.

Salon Jankomir je na ovoj lokaciji već devet godina i treći je u Hrvatskoj uređen po konceptu '100% tvoje', nakon Makarske i Pule. Nedavno smo otvorili i prvi salon u Sloveniji, u Murskoj Soboti, također u ovom konceptu. Jankomir je u Zagrebu, ako ne i u Hrvatskoj, najveće i najbolje odredište za kupovinu namještaja i zato smo odlučili ovaj salon renovirati među prvima. Ovo je naš najveći salon i tu želimo prikazati sve što danas jesmo, što možemo i što nudimo“, rekao je vlasnik i direktor Prima grupe Renato Radić.

06   Vlasnik i direktor Prima grupe Renato Radić
Vlasnik i direktor Prima grupe Renato Radić
Foto: Prima

Objasnio je i zašto se Prima odlučila modernizirati postojeći salon i oplemeniti ga posve novim prodajnim konceptom.

Koncept '100% tvoje' je nastao iz potrebe i želje da našim kupcima osiguramo najjednostavniji proces donošenja odluke pri odabiru namještaja za opremanje doma. Znamo da je to zahtjevan proces i vrlo važna životna odluka te velika investicija. S našim partnerima iz Brigade osmislili smo ovaj koncept kako bi se naši kupci pri donošenju odluka osjećali ugodno, u dobroj atmosferi, te kako bi na raspolaganju imali sve moguće alate. Cilj je da kupca oduševi 3D vizualizacija namještaja koji je odabrao za svoj dom. Zbog toga je ovaj koncept svjetski, a naš i na to smo jako ponosni. Vjerujemo da ćete se i vi oduševiti kada prošećete salonom na Jankomiru. Vidjet ćete puno novih proizvoda i inovacija koje smo dizajnirali i proizvodili“, dodao je Radić.

07   Neka vas inspiriraju nove Prima kuhinje
Neka vas inspiriraju nove Prima kuhinje
Foto: Prima

08   Organizirajte svoju garderobu uz Prima ugradbeni ormar
Organizirajte svoju garderobu uz Prima ugradbeni ormar
Foto: Prima

Naglasio je kako sve što Prima radi, radi upravo za svoje kupce.

Već pri razvoju proizvoda razmišljamo kako stvoriti atraktivnu ponudu, najbolje rješenje, da namještaj bude što poželjniji. Pratimo trendove i stilove jer želimo da kupac može odabrati dizajnersko rješenje za svoj dom u jednom stilu. I što je najvažnije, kada mu namještaj dostavimo i montiramo, da se u svom domu osjeća ugodno, da je namještaj vizualno lijep, ali i praktičan za korištenje. Naš dizajn je trajna vrijednost prilagođena kupcu i to po najpovoljnijoj cijeni“, rekao je Renato Radić.

09   Personalizirajte namještaj u prostoru za 3D planiranje
Personalizirajte namještaj u prostoru za 3D planiranje
Foto: Prima

Inovativan namještaj na gotovo 4000 kvadrata

Prima salon, koji se renovirao zadnjih mjeseci, sada se proteže na čak 3650 kvadrata i uređen je u novom prodajnom konceptu "100% tvoje", koji čini kupovinu namještaja još većim užitkom. Ovaj novi koncept prodaje i uređenja salona nastao je jer Prima želi svojim kupcima omogućiti da što lakše sve prostorije svog doma opreme u istom stilu, kvaliteti i materijalima. U salonu je sada i prostor za 3D planiranje te studio za dizajn, kako bi kupci zajedno s prodajnim savjetnicima i dizajnerima stvorili najbolje i najkvalitetnije rješenje po svom ukusu, stilu i kvaliteti koju očekuju, uvijek po najpovoljnijoj cijeni. Cilj je stvoriti ugodu i što bolji doživljaj kupovine.

10   Jelena Rozga osvojila je srca tima iz Prima salona na Jankomiru
Jelena Rozga osvojila je srca tima iz Prima salona na Jankomiru
Foto: Prima

U kreiranju novog prodajnog koncepta „100% tvoje“ po kojem je ujedno i uređen salon Prima je surađivala s Brigadom, poznatom agencijom za dizajn koja je uvrštena među 100 najboljih arhitektonskih tvrtki u svijetu.

Htio bih se zahvaliti Primi koja nam je dala priliku da realiziramo jedan ovako inovativan koncept koji na našem tržištu nije uobičajen, a koji je također doprinio da postanemo to što jesmo, da budemo među top 100 arhitektonskih tvrtki u svijetu jer je i ovaj salon također među top 100 salona namještaja na svijetu. Dizajnirali smo ga pod sloganom '100% tvoje' zato što Prima koja proizvodi sav namještaj lokalno i koja zaista može staviti pažnju na svaki komad namještaj koji kupujemo, treba i salon u kojem će to moći realizirati. To '100% tvoje' znači da se svaki kupac koji dođe u ovaj salon osjeća kao osoba, a ne kao kupac u nekom velikom skladištu namještaja gdje ono što vidi to i dobije. U Prima salonu sve može zaista biti 'njegovo'. U prostoru za 3D planiranje može personalizirati svoj namještaj, kroz salon s prodajnim osobljem može pronaći kombinaciju koja je zaista savršena za njega, a sve u ugodnom i svjetskom ambijentu koji dodatno naglašava kvalitetu ovog namještaja“, istaknuo je Damjan Geber, direktor i vlasnik Brigade.

11   Damjan Geber, direktor i vlasnik Brigade
Damjan Geber, direktor i vlasnik Brigade
Foto: Prima

Radionica koja je oduševila influencere

Medije i influencere poput Maše Zibar, Slađane Ostić, Ines Šitum, Martine Palić, Katarine Šestić Baotić, Meri Goldašić, Ive Horvat, Antonele Gaure, Stelle Zulijani te Lidije Tomas Matijević na svečanom otvorenju posebno je zainteresirala radionica „Tajne lijepo organiziranog ormara“ koju je vodila certificirana KonMari konzultantica Marija Budija Bingula. Saznali su ključne trikove prema metodi slavne Marie Kondo, popularne japanske savjetnica za organizaciju, uz koja svatko od vas može imati funkcionalan ormar. Pridružite se i vi novom izdanju radionice ove subote, 8. lipnja, u Prima salonu na Jankomiru, jer slavlje se nastavlja.

12   Marija Budija Bingula održala je radionicu za influencerice
Marija Budija Bingula održala je radionicu za influencerice
Foto: Prima

13   Meri Goldašić
Meri Goldašić
Foto: Prima

14   Maša Zibar, Slađana Ostić, Ines Šitum
Maša Zibar, Slađana Ostić i Ines Šitum
Foto: Prima

15   Stella Zulijani
Stella Zulijani
Foto: Prima

U Prima grupi koja se na tržištu ističe kao najveći domaći proizvođač namještaja, s vlastitim proizvodnim pogonima te razgranatom maloprodajnom mrežom s gotovo 70 salona u na tržištu jugoistočne Europe, i dalje vlada slavljeničko raspoloženje.

Slavlje se nastavlja

Prima Jankomir časti cijelu Hrvatsku uštedama do čak 60% na sav namještaj! Do 19. lipnja u svim Prima salonima i na webshopu iskoristite atraktivne uštede na namještaj te do 20% na dekoracije za dom. Otkrijte i 20 top proizvoda po najnižim cijenama te pronađite sve što vam treba za kompletno uređenje doma, vikendice ili apartmana, a sve to unutar vašeg budžeta.

16   Prima Jankomir časti cijelu Hrvatsku do 19.6
Prima Jankomir časti cijelu Hrvatsku do 19.6.
Foto: Prima

Dođite 8. lipnja na veliko otvorenje u Škorpikovu 22 gdje svakog kupca čeka ručak, a pripremili smo i druga iznenađenja poput nagradne igre u kojoj uz malo truda možete osvojiti vrijedne nagrade, među kojima je i Prima poklon bon od 1000 €.

100% nova Prima čeka vas na Jankomiru!

Utorak, 05 Ožujak 2024 08:12

Dana 04.03.2024. održana je skupština Društva Vodovoda grada Vukovara na kojoj su radi potrebe zakonskog usklađenja, sukladno članku 23. i 40. Zakona o vodnim uslugama doneseni Opći uvjeti isporuke vodnih usluga koji su istog dana objavljeni na web stranici društva www.vgv.hr te se i primjenjuju od dana objave.

Opći uvjeti doneseni su nakon prethodnog javnog savjetovanja u trajanju od 19.01.2024. do 19.02.2024. u kojem periodu nije bilo upita niti primjedbi od zainteresirane javnosti na nacrt prijedloga Općih uvjeta.

Općim uvjetima uređuju se međusobni odnosi između Vodovoda grada Vukovara d.o.o. kao javnog isporučitelja vodnih usluga i korisnika vodnih usluga na uslužnom području.

Opći uvjeti isporuke vodnih usluga Vodovoda grada Vukovara d.o.o. dostupni su na slijedećem linku Opći uvjeti isporuke vodnih usluga

.

 

Vodovod grada Vukovara d.o.o.

 

Srijeda, 24 Siječanj 2024 08:30

Završetkom projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture grada Vukovara“ i izgradnjom uređaja za pročišćavanje otpadnih voda donosi se Izmjena i dopuna odluke o cijeni vodnih usluga sukladno zakonskim propisima.

Srijeda, 20 Prosinac 2023 09:17

Provedba aktivnosti unutar projekta „Priprema projektne dokumentacije za izgradnju vertikalne obale u luci Vukovar“ koji se sufinancira sredstvima Instrumenta za povezivanje Europe – Connecting Europe Facility - CEF oznaka projekta Action No: 2019-HR-TMC-0233-S odvija se sukladno ugovorenoj dinamici.

Srijeda, 20 Prosinac 2023 09:17

Provedba aktivnosti unutar projekta „Priprema projektne dokumentacije za izgradnju vertikalne obale u luci Vukovar“ koji se sufinancira sredstvima Instrumenta za povezivanje Europe – Connecting Europe Facility - CEF oznaka projekta Action No: 2019-HR-TMC-0233-S odvija se sukladno ugovorenoj dinamici.

Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 08:29

POVEĆANJE PROIZVODNIH KAPACITETA ZADRUGE NA PODRUČJU GRADA PETRINJE

Sa datumom 07.12.2023. završava provedba projekta :

“ Povećanje proizvodnih kapaciteta zadruge na području grada Petrinje „
Osnovni podaci o projektu:
- Naziv poziva: „Podrška razvoju poduzetništva u gradu Petrinji , KK.08.2.1.16 „
- Vrijednost projekta: 228.635,28 €
- EU sufinanciranje: 157.903,36 €

Projekt " Povećanje proizvodnih kapaciteta zadruge na području grada Petrinje" ima za cilj osnažiti i potaknuti konkurentnost poduzetništva u gradu Petrinji kroz materijalnu investiciju u nabavu nove proizvodne opreme. Navedenom investicijom omogućiti će se ispunjavanje osnovnih preduvjeta za stabiliziranje tržišne pozicije poduzeća u sektoru proizvodnje metalnih konstrukcija a kroz jačanje tehnološke baze, proizvodnju konkurentnijih proizvoda dodane vrijednosti, otvaranje novih radnih mjesta, te u konačnici i povećanje poslovnih prihoda tvrtke. Projekt se provodi na području grada Petrinje, tržišno je orijentiran, te se temelji na poštivanju načela održivog razvoja.

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Zadruge Horus

Logotipi

„Zajedno do fondova EU“

Ponedjeljak, 25 Rujan 2023 11:27

Neke trgovine po prvi put dolaze u Vukovar, a otvaranjem ovog retail parka osigurat će se minimalno 50 novih radnih mjesta.

Grad Vukovar uskoro će postati bogatiji za novo shopping odredište, a riječ je o HEY PARKU, maloprodajnom retail parku gdje će kupci na jednom mjestu moći pronaći sve što im je potrebno za sebe, obitelj i dom. Ukupno sedam trgovina i jedan ugostiteljski objekt otvorit će svoja vrata. Po prvi put su na području grada Vukovara prisutne trgovine Spar i Sport Vision, a uz njih će kupcima i posjetiteljima na raspolaganju biti još Muller, TEDi, Pepco, Sinsay, s.Oliver i caffe bar. HEY PARK Vukovar nalazi se u vukovarskoj trgovačkoj zoni na Priljevu, na kućnom broju 36, i sa svojih 5.798 m2 prostire se na zemljištu površine 14.180 m2.

Hey park Vukovar 2

Riječ je ovdje o novom modelu trgovačkih objekata, koji posjeduje zajedničko parkiralište koje broji 146 vanjskih parkirnih mjesta, transport i ostale prateće usluge, dok su ulazi u trgovine i ugostiteljski objekt zasebni pa nema potrebe za obilaskom cijelog trgovačkog centra zbog jedne kupnje što kupnju čini bržom i jednostavnijom. Vrijednost investicije je 13 milijuna eura, a otvaranjem ovog retail parka osigurat će se minimalno 50 novih radnih mjesta.

- Drugi je ovo po redu Hey Park, nakon onog koji smo otvorili u Zadru i tamo je ovaj koncept dobro prihvaćen. Nakon Vukovara, slijedi još jedan u Vinkovcima. Na tome ne planiramo stati i razmatramo i nove lokacije tamo gdje vidimo da postoji potreba za ovakvih sadržajem. Otvaranje Hey parka u Vukovaru svakako će doprinijeti gospodarskom razvoju grada obzirom na vrijednost investicije, ali i visok iznos doprinosa koje će tvrtka uplatiti u proračun Grada Vukovara. S druge strane, građanima na ovaj način pružamo mogućnost da sve što im treba za životne potrebe i normalno svakodnevno funkcioniranje pronađu u svom gradu, bez nepotrebnog dugog putovanja u okolne veće gradove, rekli su iz tvrtke BMP Asset, investitora ovog projekta.

Iz tvrtke poručuju da sa zakupcima planiraju i zajedničke aktivnosti ulaganja u javni sadržaj u gradu, a kako bi dodatno doprinijeli razvoju zajednice u kojoj rade. Obzirom da će se tijekom rekonstrukcije državne ceste i izgradnje semaforiziranog raskrižja s kojom se kreće uskoro morati ukloniti 3-4 platane, investitor će u dogovoru s gradskom upravom u proljeće posaditi 20 odraslih stabala.

Hey park Vukovar 3

Retail parkove tvrtka BMP Asset razvija cjelovitim pristupom koji je rezultat interdisciplinarnog usklađivanja arhitekture, građevinskih tehnologija i izbora materijala, energetike, biologije gradnje te uvaženih prirodnih datosti i zakonitosti. Sve je bazirano na ekološkoj gradnji, odnosno gradnji kojom se štedi energija, smanjuje otpad i čuva okoliš. Sukladno smjernicama i politikama EU, u ovom projektu korištene su zelene i digitalne tehnologije i aktivnosti koje izravno doprinose održivosti okoliša, čime se u konačnici postižu trajni efekti u prilagodbi i ublažavanju klimatskih promjena, kružnom gospodarstvu, uključujući prevenciju i recikliranje otpada te prevenciji i kontroli onečišćenja zraka, vode ili tla. Prilikom gradnje korišteni su obnovljivi materijali kojima se smanjuje količina otpada, ali i potrošnja energije.

Petak, 19 Svibanj 2023 12:54

U četvrtak, 18. svibnja 2023. godine, u prostorijama Hrvatsko kulturno-glazbeno društva „Dunav“ Vukovar, održana je završna svečanost projekta „Kultura i tradicija online“, koji smo provodili od svibnja 2022. godine, projekta odobrenog u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Umjetnost i kultura online“, i sufinanciranog od Europske unije iz Europskog socijalnog fonda Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. u trajanju od 12 mjeseci, u ukupnoj vrijednosti 499.800,00 HRK, od čega je sufinanciranje 85% iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija