Ispiši ovu stranicu

Vukovar film festival gostuje u Dubrovniku

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Vukovar film festival u petak i subotu gostuje u kinu Jadran u Dubrovniku gdje će održati projekcije dva filma. Gostovanje Vukovar film festivala u Dubrovniku organiziran je u suradnji s Kinematografi Dubrovnik javnom ustanovom u kulturi Grada Dubrovnika, a cilj gostovanja je promidžba i sklapanje partnerskih odnosa s festivalima i kulturnim institucijama u gradovima domaćina.

Koje će to projekcije biti prikazane na ovom gostovanju pojasnio je direktor Vukovar film festivala Darko Puharić.

- Dvodnevno gostovanje Vukovar film festivala počinje u petak, 22. rujna, u Kinu Jadran i to projekcijom ovogodišnjeg pobjednika, bugarskog filma „Majka“. U subotu, 23. rujna, na programu je „Jeanne du Barry“ , film koji je otvorio ovogodišnji Cannes, a zatvorio 17. VFF – pojasnio je Puharić.

Projekcije su u petak i subotu u Kinu Jadran u 20.00 sati, ulaz je slobodan. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, filmovi će se prikazati u kinu Sloboda. Puharić je pojasnio i kako je ovo nastavak promidžbe Vukovar film festivala.
- Izuzetno smo sretni da je festival u Vukovaru uspio i zahvaljujemo se svim posjetiteljima koji su posjetili Vukovar film festival ove godine. Gostovanje u Dubrovniku, za koje se nadam da će postati i tradicionalno, je prvo gostovanje od planiranih što domaćih što međunarodnih. Na promidžbi Vukovar film festivala radit će se tijekom cijele godine. Pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže u projekcijama - pozvao je Puharić.

Pročitano 331 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI