Pobjeda košarkaša Borova na gostovanju u Rijeci

Važna pobjeda na gostovanju Važna pobjeda na gostovanju KK Borovo

Košarkaši Borova slavili su na gostovanju u Rijeci u 17. kolu Prve hrvatske košarkaške lige protiv ekipe Kvarnera 2010 rezultatom 88:86.

 U redovima pobjednika još jednom je najučinkovitiji bio Dino Radoš sa 16 koševa, dok su dvocifreni bili i Antonio Žulj (15), Mario Rajšić (13 + 8 skokova) te Srđan Brocić (13 + 7 asistencija). Kod ekipe Kvarnera najbolji je bio Mate Vucić koji je igrao nadomak „triple-double“ učinka – 21 koš, 8 skokova i 9 asistencija.

Borovčani u narednom kolu na domaćem terenu dočekuju još jednog konkurenta iz donjeg dijela ljestvice, ekipu Šanca iz Karlovca, a zatim nakon odmora za blagdane 7. travnja slijedi gostovanje u Puli kod Istrauna.

Izjave

Goran Gunjević (trener Borova) – Dečki su pokazali karakter te smo dobili uz određenu dozu sreće, ali kažu da sreća prati hrabre. Ovi su nam bodovi izuzetno bitni jer nam do kraja predstoji grčevita borba za opstanak. Svaka utakmica nam je kvalifikacijska, posebno ovih posljednjih pet koje igramo za izravnim konkurentima.

Antonio Žulj (igrač Borova) – Lošije smo otvorili susret, najvjerojatnije zbog dugog puta do Rijeke i to se osjetilo najviše na broju primljenih koševa na poluvremenu. U drugom dijelu smo se probudili, ali smo tek u zadnjih pet minuta uspjeli doći do egala. Pogodili smo nekoliko trica, zonskim presingom oduzeli ključne lopte te uz dozu sreće na kraju slavili.

Srđan Brocić (igrač Borova) – Slabo smo otvorili susret, ali smo odigrali odlično zadnjih nekoliko minuta i osvojili važne bodove. Izuzetno mi je drago što sam zabio koš za kraj, to mi jako puno znači kao najmlađem igraču u ekipi, ali prije svega ovo je pobjeda kolektiva.

Pročitano 977 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase