Ispiši ovu stranicu

Vukovarskim gimnastičarkama 8 medalja u Belom Manastiru

U Belom Manastiru je održano 3. kolo C programa ženske sportske gimnastike. Vukovarski gimnastički klub je imao svoje predstavnice u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u četiri kategorije. Veliki broj natjecateljica iz Slavonije i Baranje pokazao je koliko su se vrijedno pripremali, a velika je konkurencija bila u svim kategorijama. Vidljiv je napredak u elementima i kvaliteti izvedbe. U Kupu je ovo posljednje natjecanje u C programu u ovom dijelu sezone, ali pred vukovarskim gimnastičarkama je još nekoliko važnih provjera prije odlaska na ljetni odmor.

Članice GK Vukovar ostvarile su ove rezultate:

Kadetkinje su ekipno osvojile 3. mjesto a pojedinačno: 10. Ana Kuzmanović, 11. Vita Panza, 13. Ela Andrašević, 15. Lana Antunić i 20. Tia Šarić

Mlađe juniorke osvojile su ekipno 2. mjesto a pojedinačno: 1. Maja Kell, 6. Marina Stevanović, 8. Valentina Mrkonja, 15. Nika  Budim i 17. Melani Grganić 

Juniorke su ekipno osvojile 1. mjesto a pojedinačno: 1. Lana Aleksić, 3. Ema Rendulić, 6. Ella Kalentić, 8. Nikolina Velikić, 9. Miljana Poznanović, 10. Lucija Radoš, 11. Ela Vojtkiv. Seniorke su ekipno osvojile 1. mjesto a pojedinačno: 2. Ivana Kiralj, 6. Vanja Kiralj, 14. Iva Čikanović, 15. Kristina Gužvić, 17. Tena Ivanković  19. Ivana Crnjac. 

Na ovom natjecanju gimnastičarke Vukovara osvojile su ekipno dva zlata, jedno srebro i jednu broncu, a pojedinačno dva zlato, jedno srebro i jednu broncu.

Pročitano 1326 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI