Ispiši ovu stranicu

Rukometni prvoligaš Borovo pobjedom otvorio prvenstvo

Borovo – Metalac 23:22 (15:12)

Borovo: Polchert, Vuković, Šamija, Luketić, Vulić, Franić, Burazin, Radojević, Zatezalo, Šimatić, Žulj Parmačević, Barić, Naletilić, Lasić.

Metalac: Kaldi, Antolković, Finek, Poljak, Katinić, Jurman, Matoić, Svalina, Sertić, Grgurić, Magdić, Gunjača, Henigman.

Svoj prvi nastup u 1. HRL Sjever rukometaši Borova otvorili su pobjedom protiv zagrebačkog Metalca rezultatom 23:22. Borovo je dobro otvorilo utakmicu i nakon početnih 2:2 ostvarena je prednost od 3 gola razlike 8:5. Tu su prednost održali do kraja prvog poluvremena koje je završilo 15:12. Slično se rezultat kretao i u većem dijelu drugog poluvremena a u jednom trenutku Borovo je imalo i vodstvo od pet golova razlike, bilo je 23:18. No tada gosti prave seriju od 4 uzastopna pogotka za konačnih 23:22. Gosti su imali 9 sedmeraca od kojih su realizirali 6, dok su domaćini imali 6 sedmeraca i svi su realizirani. Za Borovo po 5 su pogodaka postigli Vulić, Zatezalo i Šimatić, 2 pogotka su postigli Luketić i Lasić a po 1 Vuković, Franić, Radojević i Naletilić. Za goste Grgurić je postigao 6 pogodaka, Finek, Jurman i Magdić po 3,  Katinić, Svalina i Sertić po 2 dok je Matoić postigao 1 pogodak. U sljedećem kolu Borovo gostuje kod Moslavine koja je u 1. kolu u gostima odigrala 33:33 s PPD Zagreb 2.

Pročitano 1053 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI