Promocija biciklizma na vožnji dugoj 51,2 km

Skrenuli pozornost javnosti na sve veći broj biciklista na cestama Skrenuli pozornost javnosti na sve veći broj biciklista na cestama Foto: Marija Molnar

U organizaciji Vukovarskog triatlon kluba održana je amaterska biciklistička utrka s ciljem okupljanja vozača cestovnoga biciklizma i onih koji to žele postati kako bi kvalitetno proveli slobodno vrijeme.


Također ovom se utrkom promovirao biciklizam te skrenula pozornost javnosti na sve veći broj biciklista u Vukovaru. Start vožnje za koju se prijavio 41 biciklist označen je ispred vukovarskoga plivališta odakle su svi sudionici vozili zajedno do Trga RH u središtu grada. Vožnja je nastavljena do Memorijalnoga groblja žrtava iz Domovinskog rata, a od imanja Goldschmit prema Sotinu krenuo je start vožnje u dužini od 51,2 km prema Sotinu, Opatovcu, Lovasu, Mikluševcima, Tompojevcima, Čakovcima, Berku te Negoslavcima.

Vožnja je završena kod ploče na ulazu u Vukovar iz smjera Negoslavci. Po završetku rute, sudionici su se odvezli do plivališta gdje je održana podjela priznanja te zajednički ručak.

Događaj je organiziran u okviru Europskoga dana sporta.

Pročitano 1375 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase