Ispiši ovu stranicu

Karate klub Vukovar '91 nastupio u Daruvaru i Ivancu

Članovi Karate kluba Vukovar '91 nastupili su na dva turnira, u Daruvaru i Ivancu. Na 18. Karate Darfestu u Daruvaru u konkurenciji 564 natjecatelja, 56 klubova iz 4 države, Vukovar '91.  nastupio je s osam natjecatelja u pratnji trenera Jurice Matanovića te osvojio 4 medalje.

 1.mjesto Asja Štalmajer ml. kadetkinje borbe, 2. mjesto Dorotea Plavšić borbe, 3. mjesto Vitto Furundžija ml. kadeti borbe i 3. mjesto David Boban učenici borbe,

Na 11. Memorijalnom karate turniru Ivanec u konkurenciji 436 natjecatelja iz 47 klubova iz 3 države, Karate klub Vukovar 91 nastupio je s 8 natjecatelja u 9 kategorija. Natjecatelji su bili u pratnji trenera Igora Štalmajera i asistenta Davora Macure, a ostvareni su slijedeći rezultati:

1. mjesto osvojili su Karlo Jukić kate kadeti, Ema Tomić kate učenice i Katja Štalmajer kate cicibanke. 2. Mjesto osvojili su Karlo Jukić kate ml.kadeti, Nika Andrić kate učenice, Bono Bezjak kate cicibani. 3. mjesto osvojili su Karla Molnar kate ml.kadetkinje, Renata Selak kate učenice i Josip Bezjak kate učenici.

Pročitano 741 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI