Ispiši ovu stranicu

Serija dobrih rezultata na kraju polu sezone

Kuglači Vodovoda grada Vukovara kraj polu sezone u 3. HKLI – zona Osijek završili su odličnim rezultatima. Prvo su u pretposljednjem kolu remizirali u gostima kod ekipe Darde rezultatom 4 :4 ( 3070 – 3095 srušenih čunjeva ). U utakmici u kojoj su Vukovarci srušili ukupno više čunjeva, puno toga je otišlo na stranu domaćina. Dovoljno je reći prava šok utakmica koja je mogla završiti i maksimalnom pobjedom Vodovoda GV.

Potom je u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva slijedila domaća utakmica protiv ekipe Pitomače koju su Vukovarci rutinirano dobili rezultatom 6 : 2 ( 3139 – 2905 srušenih čunjeva ). Bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj se prednost domaćina svakim hicem povećavala da bi se kraj dočekao s plus 234 čunja. Također, bila je to prilika i za šareniji sastav Vodovoda .

Kulminacija završetka polu sezone, godine, pobjeda je u Kupu u Novoj Gradišci protiv istoimenog domaćina rezultatom 5 :3 ( 3206 – 3147 srušenih čunjeva ). Za kuglačke znalce iznenađujuća pobjeda kuglača Vodovoda GV, a kojoj su se Vukovarci kao pravi sportaši imali pravo nadati. Pobjeda je izborena u odličnoj igri pri čemu su Vukovarci srušili svoj najbolji ukupni rezultat u gostima do sada.

Polako ali sigurno kuglači Vodovoda GV zauzimaju kuglački prostor u Hrvatskoj, a i šire zahvaljujući medijskim mogućnostima, dostojno promičući ime Vodovoda i Vukovara. Ovom pobjedom naši kuglači kao jedini trećeligaši ulaze u odabrano društvo 16 drugoligaških i prvobeligaških klubova iz cijele Slavonije koji će kup sustavom odlučivati o pobjedniku Kupa.

Pročitano 644 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI