Ispiši ovu stranicu

Postavljen novi rekord kuglane

Početak drugog dijela sezone za kuglače Vodovoda grada Vukovar počeo je odlično. Na domaćoj kuglani u kup natjecanju pobjeđena je trećeplasirana ekipa Druge lige, ekipa osječkog Zrinskog. Rezultat 6 : 2 ( 3350 – 3215 srušenih čunjeva ) puno govori.

Pobjeda je ostvarena postavljanjem novog rekorda kuglane uz prosjek od gotovo 560 čunjeva pri čemu ne treba zanemariti i dobru igru gostiju.

Ovom su se pobjedom vukovarski kuglači kao trećeligaši plasirali među osam ekipa koje će odlučivati o pobjedniku kupa za Slavoniju i Baranju. Vrijedi istaknuti da su ostale ekipe ili dugoligaši ili prvobeligaši. U svakom slučaju jako veliki uspjeh kuglača Vodovoda GV-a.

Za ulazak u polufinale kupa Vukovarci će morati na svojoj kuglani pobijediti drugoligaša Obrtnika iz Požege, što ne bi trebalo biti nemoguće, pogotovo ako se ponovi ovakva igra.

Pobjedu protiv Zrinskog su izborili: Kljajić 561, Vučković 569, Ivančić 540, Gregurević 554, Jakša 555 i Kaman 571, a pojedinačne poene su osvojili Kljajić, Vučković, Gregurević i Kaman.

Slijedeći vikend počinje i drugi dio prvenstva 3.HKLI –zona Osijek, a vukovarskim kuglačima slijede dva gostovanja u Donjem Miholjcu i Belišću.

Pročitano 804 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI