Ispiši ovu stranicu

Željka Miljković i Nataša Dermiček pozvane u reprezentaciju

Glavni grad Slovenije Ljubljana, od 7. do 10.ožujka, bit će domaćin međunarodnog turnira u dizanju utega u ženskoj konkurenciji pod nazivom XI. WOMEN WEIGHTLIFTING GRAND PRIX 2019. a koji je u službenom Kalendaru natjecanja Europske i svjetske federacije a na koji su prijave dostavili natjecatelji iz 19 zemalja Europe i svijeta.Na ovom prestižnom nadmetanju dizačica utega i Klub dizača utega „Vukovar“ imat će svoje predstavnice.

Odlukom Izbornika Hrvatske dizačke Reprezentacije, Hrvatsku će predstavljati šest natjecateljki a po prvi puta u dresu s državnim grbom, nastupit će Vukovarke, Željka Miljković u kategoriji do 40 kg u „Kids“ skupini natjecateljki do 12 godina i Nataša Dermiček u kategoriji do 45 kg u „Girl“ skupini natjecateljki do 14 godina, koje će put Slovenije u pratnji svojih trenera Davora Horvata i Milana Kordića.

Novo je to priznanje za KDU „Vukovar“, koji će uz već standardne članice Reprezentacije Hermanu Dermiček i Anu Crnjac imati još dvije mlade reprezentativke.

„Od nastupa naših članica, očekuje se da u Ljubljani dostojno predstave svoj klub, svoj grad Vukovar i Republiku Hrvatsku a s obzirom da se radi o djeci u čijim je nastupima u toj dobi primaran talent, koji neosporno imaju, nije isključen visok plasman naših mladih reprezentativki“ – rekao je predsjednik Kluba dizača utega Vukovar Milan Kordić

Pročitano 914 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI