Ispiši ovu stranicu

Vukovarski vaterpolisti pobjednici podskupine Slavonija

Na plivalištu u Vukovaru odigrana je predzadnja utakmica kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske podskupine Slavonija u kategoriji mlađih kadeta, igrali su Vaterpolo klub Vukovar – Vaterpolo klub Osijek. Utakmica je završila rezultatom 17:5 u korist mladih Vukovaraca u jednoj laganoj utakmici koju su mlađi kadeti Vukovara imali pod kontrolom od samog početka pa do kraja, i s ovom utakmicom, kao pobjednici podskupine Slavonija se plasirali u majstoricu Prvenstva Hrvatske za pobjednika Sjeverne skupine u kojoj će osim Vukovara nastupati i pobjednici Riječke i Zagrebačke podskupine.

U ovoj utakmici ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje pobjeda Vukovara koji se pokazao kako tjelesno, tako i tehničko taktički spremnija ekipa i lagano došla do ove značajne pobjede jer su igrale dvije neporažene ekipe u ovom dijelu kvalifikacija. Podsjetimo da su prošli tjedan i vukovarski kadeti ostvarili plasman na završnicu prvenstva kao pobjednici podskupine Slavonija. - Mi smo znali da imamo dobru ekipu u ovoj kategoriji, a to su djeca koja igraju zadnje tri godine stalno zajedno od samog osnutka Kluba, i nakon svih početnih peripetija, problema i rezultatskih neuspjeha, došli smo do toga da najvažniju utakmicu ove sezone odigramo na ovakav način s čime sam iznimno zadovoljan. Vidi se rad i napredak ovih naših mladih vaterpolista na koje sam iznimno ponosan jer nam je to druga kategorija u Klubu koja je prošla u daljnje natjecanje i u tako kratkom vremenu prerasla ovu našu regionalnu skupinu. S ovim rezultatima ove sezone možemo biti iznimno zadovoljni, a tek smo na trećini puta, i možemo samo uživati na do sada učinjenom, ali se i pripremati i za neke veće iskorake u Hrvatskom vaterpolu, za što su nam ove generacije već pomalo i spremne. I zato želim čestitati svim igračima na do sada učinjenom i najaviti borbu za što bolji plasman u narednim utakmicama – rekao je trener Krešimir Musulin.Vaterpolo 1

Nakon samo tri godine postojanja VK Vukovar ima dvije kategorije koje su prošle u daljnji rang natjecanja i uz ove uvjete koje imaju na Vukovarskom bazenu, uz rad, uz agilnu upravu kluba, u klubu se nadaju se da će i dalje obarati rekorde i nastaviti s kvalitetnim radom i odličnim rezultatima i u budućim vremenima.

Pročitano 1725 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI