Ispiši ovu stranicu

Kuglanje: Prvak ipak bolji

Gostovanje kuglača Vodovoda grada Vukovara u Osijeku kod aktualnih prvaka, ekipe HT-a, završeno je porazom. Nakon vrlo zanimljive i na kraju vrlo neizvjesne igre slavili su domaćini rezultatom 5 : 3 ( 3186 – 3178 srušenih čunjeva ). Za ekipu Vodovoda nastupili su Vučković 549, Ivančić 502, Đumić 500, Kaman 522, Higl 553 i Gregurević 552 srušena čunja, a pojedinačne poene osvojili su Vučković, Higl i Gregurević.

Domaća ekipa započela je susret s dvojicom ponajboljih igrača lige, te je prva polovica susreta prolazila u njihovom sve većem vodstvu. Takav pristup rezultirao je da je druga polovica susreta otišla na stranu Vukovaraca. Međutim, iako su vukovarski kuglači prikazali ukupno vrlo dobru igru za bod ili dva to nije bilo dovoljno. Sama činjenica da je za neriješeno nedostajalo svega četiri čunja, a za pobjedu devet sve govori. Bila je to još jedna utakmica gdje su vukovarski kuglači prikazali dobru igru, rezultat, a bodovni učinak je ipak izostao. S malo više iskustva, znanja, a i sreće učinak Vukovaraca u ovoj sezoni mogao je biti značajno veći.

Prilika za povećanje bodovnog učinka kuglačima Vodovoda GV pruža se u slijedećem, 14. kolu kada na svojoj kuglani dočekuju ekipu Orahovice. Susret se igra u petak 7. veljače s početkom u 18 sati.

Pročitano 630 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI