Ispiši ovu stranicu

Mladi Vukovarci plasirali se na županijsku završnicu Coca-Cola Cupa

Odlična navijačka atmosfera i fair play obilježili su malonogometni kvalifikacijski turnir Coca-Cola Cupa u Vukovaru. U finalu za 2005.godište igrale su ekipe " Borovo " i "Vukovarski Veterani", a u napetom i zanimljivom ogledu ekipa Borovo pobijedila je 2:1. U finalu za 2002. godište susrele su se ekipe "Borovo naselje" i "No name", a ekipa Borovo naselje uvjerljivo je pobijedila s 8:1.

Coca- Cola Cup će od ove sezone uz podršku UEFA organizirati turnire za djevojke kako bi se najmasovniji sport na svijetu propagirao i u ženskoj konkurenciji.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će više od 120 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji.

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa. Svaki turnir uvijek je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik: plasman na državnu završnicu u Splitu koja će se održati krajem srpnja.

Pročitano 560 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI