Ispiši ovu stranicu

Vukovar 1991 - Sloga NG 5:0

Vukovar 1991 - Sloga NG Vukovar 1991 - Sloga NG Foto: Kery

Na stadionu Hrvatskog nogometnog kluba Mitnica, nogometaši HNK Vukovar 1991 uvjerljivo su pobijedili gostujući sastav Sloge iz Nove Gradiške 5:0.

Gledatelji su na djelu vidjeli mnoga pojačanja vukovarskog trećeligaša, a posebnu su pozornost pobudila dvojica Kolumbijaca svojim atraktivnim potezima što su gledatelji nagradili pljeskom.

Vukovar 1991 je u vodstvo doveo Jose Julian Lugo Paz u 12. minutu, isti igrač povisio je na 2:0 u '19. Treći pogodak postiže Patrik Džalto u '60. U završnici utakmice lijepim pogotkom s 20 metara u strijelce se upisao Marin Knežević, igrala se '85 minuta. Konačan rezultat postavio je Marko Mlakić u'88. –

- Rezultat koji se samo poželjeti može, čestitao bih dečkima na utakmici i zalaganju. Mislim da smo danas pokazali dosta toga, da je igra bila dobra, bilo je tu nekih i slabosti ali sve je odrađeno kako smo se dogovorili, disciplinirano, odgovorno a na koncu i efikasno. Mislim da nam rezultat daje nadu za dalje. Ovo je jedan poticaj za buduće i mislim da ćemo u utakmicama koje nas očekuju odigrati isto ovako i nadam se povoljnom rezultatu – rekao je trener HNK Vukovar 1991 Željko Mažar.

U ostalim susretima: NAŠK – Zrinski 1:0, Croatia Đakovo – Oriolik 3:0, Čepin – Slavija -:-, Kutjevo – Vuteks Sloga -:-, Bedem – Belišće -:-, Slavija – Graničar 2:1, Marsonia – Vihor 1:0.

Vukovar 1991 Sloga Nova Gradiška2

 

U sljedećem kolu sastaju se: Zrinski – Marsonia, Vihor – Slavija, Graničar – Bedem, Belišće – Kutjevo, Vuteks Sloga – Vukovar 1991, Sloga NG – Čepin, Slavonija – Croatia Đakovo, Oriolik – NAŠK.

Pročitano 926 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI