Ispiši ovu stranicu

Vukovar 1991 – NAŠK 0:1 (0:0)

Vukovar 1991 - NAŠK Vukovar 1991 - NAŠK Foto: Kery

Neočekivani poraz doživjeli su nogometaši Vukovara 1991 na svom terenu. Iako su imali veliki posjed lopte i stvorili nekoliko prigoda, nisu ih uspjeli realizirati. U prvih 15-ak minuta susreta obje su ekipe imale prigode koje nisu iskoristili. Najbolju prigodu na utakmici imao je domaći igrač Mislav Dogan koji je nakon kornera glavom pogodio prečku. U 18. minuti nakon akcije domaćina Alef Firmino Dos Anjos pada u kaznenom prostoru gosti su tražili najstrožu kaznu ali sudac Matteo Bednjanac nije ništa svirao. Nedugo zatim udarac Barišića brani gostujući vratar Vidas. U tom razdoblju Vukovar je pokušao 3-4 puta udarcima iz daljine ali bez opasnosti za gostujućeg vratara.Vukovar 1991 NAŠK2 1 

U 15. minuti nastavka bila je nova prigoda za domaćina. Lopta se odbijala od igrača i stative i na kraju završila na gol liniji u rukama gostujućeg vratara. Razdoblje je to dominacije Vukovara i činilo se da će gol pasti u svakom trenutku. Udarac gostujućeg igrača Tomića, iskosa s desne strane, brani Marijanović. Deset minuta prije kraja susreta sudac Bednjanec dosudio je kazneni udarac za goste, iako se činilo da ga nije bilo. Naime, Škarica je krenuo u kaznenom prostoru blokirati Tariq Turay-Aruna, no zaustavio se kada je došao do njega, čini se da nije bilo kontakta no igrač pada i sudac pokazuje na bijelu točku. Siguran je bio Alef Firmino Dos Anjos za vodstvo gostiju. Vukovar je pokušavao doći do boda ali u zadnjih 10 minuta bez prave prigode.  

– Čestitam NAŠK-u na pobjedi. Jedna njihova situacija, jedan gol. Mi opet na žalost iz dvije čiste situacije nismo zabili gol i kazni nas protivnik, ali to je nogomet. Imamo tjedan dana do utakmice s Đakovom i nešto ćemo morati promijeniti. Previše imamo šansi ali ih ne uspijevamo realizirati. Croatia je jako dobra ekipa ali mi idemo tamo dignute glave, izaći iz ovoga jači i pokušati pobijediti. – rekao je trener Vukovara Ante Bulat.

U ostalim susretima 6. kola: Zrinski (J) – Valpovka Valpovo 2:1, Slavonija – Sloga Nova Gradiška 7:1, Slavonac Bukovlje – Oriolik 1:1, Vihor – Vuteks Sloga 3:0, Belišće – Slavija 5:0. U nedjelju 13. rujna igraju Bedem – Marsonia, Čepin – Graničar i Kutjevo - Croatia Đakovo.Vukovar 1991 NAŠK

Poredak:

  1. Slavonija 13
  2. NAŠK 12
  3. Čepin 10
  4. Oriolik 10
  5. Croatia Đakovo 10
  6. Bedem 9
  7. Belišće 8
  8. Vihor 8
  9. Vukovar 1991 7
  10. Slavija 6
  11. Slavonac Bukovlje 5
  12. Kutjevo 5
  13. Marsonia 4
  14. Graničar 3
  15. Zrinski (J) 3
  16. Valpovka Valpovo 2
  17. Sloga Nova Gradiška 1
  18. Vuteks Sloga 1

Parovi 7. kola: Slavija – Zrinski (J), Marsonia – Belišće, Graničar – Bedem, Vuteks Sloga – Čepin, NAŠK – Vihor, Croatia Đakovo – Vukovar 1991, Oriolik – Kutjevo, Sloga Nova Gradiška – Slavonac Bukovlje, Valpovka Valpovo – Slavonija.

Pročitano 837 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI