Ispiši ovu stranicu

Župan Dekanić primio organizatore Zimskog malonogometnog turnira "Lapovci"

Organizatori Zimskog malonogometnog turnira "Lapovci" Organizatori Zimskog malonogometnog turnira "Lapovci" Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Župan Vukovarsko- srijemske županije Damir Dekanić primio je organizatore Zimskog malonogometnog turnira „Lapovci“. Na sastanku su uz župana Dekanića sudjelovali Ivan Švaganović, Ivica Ančić, Darko Perić, te Nikola Jurković, predsjednik Saveza za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca.

- Riječ je o jednoj vrijednoj i uigranoj ekipi koja ovaj Turnir organizira već nekih 27 godina i koji su od kvartovskog ovaj događaj doveli na međužupanijsku razinu – rekao je Dekanić, te je pohvalio organizatore - Pohvalio bih organizatore u svim njihovim nastojanjima kao i samu kvalitetu Turnira koji iz godine u godinu donosi radost svim učesnicima – poručio je župan i dodao da u okviru mogućnosti stoji na raspolaganju za potporu organizacije ovog događaja i u budućnosti.

- Turnir počinje 26. prosinca u malo „skraćenom obliku“, zbog aktualne epidemiološke situacije, nažalost bez seniora, veterana i djevojaka, no mlađe kategorije će svakako nastupiti – pojasnio je Ivan Švaganović predsjednik malonogometnog Kluba „Lapovci“ i jedan od organizatora Turnira.

Na turniru se očekuje sudjelovanje preko pedeset ekipa mlađih dobnih kategorija od „malaca“ do juniora, a turnir će završiti najkasnije do 5. siječnja 2022.

Pročitano 607 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI