Ispiši ovu stranicu

Vukovar 1991 u posljednjim sekundama pobijedio Vuteks Slogu

Vukovar 1991 - Vuteks Sloga Vukovar 1991 - Vuteks Sloga Foto: Kery

U gradskom derbiju 29. kola 3. Hrvatske nogometne lige istok, u čvrstoj i borbenoj utakmici Vukovar 1991 je na svom terenu s 2:1 pobijedio Vuteks Slogu. Vukovar 1991 poveo je u 13. minuti susreta pogotkom Martina Robaine. Gosti su izjednačili u 63. pogotkom Dominika Dubravca. Vukovar 1991 je imao posjed i stvarao prigode ali nije bilo preciznosti. Igralo se 6 minuta sudačke nadoknade zbog sudara glavama dvaju igrača. Radost Vukovaru 1991 donio je Robin Gonzalez 30 -ak sekundi prije isteka sudačke nadoknade.

- Mislim da smo u ovako lošu završnicu ušli zbog naših neiskorištenih šansi. Vuteks Sloga je iskoristila svoju priliku i izjednačila utakmicu. Mislim da su oni danas bili na svom maksimumu ili blizu maksimuma. Vjerojatno bi danas s tim bodovima teoretski osigurali ostanak u ligi tako da su dali sve što imaju. Čestitam momcima imali smo više šanse ali i prije i nakon gola Vuteksa rastao je pritisak da se ne smije kiksati ali su moji igrači još jednom pokazali kvalitetu i karakter – rekao je trener Vukovara 1991 Miroslav Bojko.Vukovar 1991 Vuteks Sloga

- Još uvijek sam pod naletom emocija, kada se izgubi utakmica na ovakav način. mada je i ovo nogomet. Na kraju krajeva događa se i na puno višoj razini nego što je ova. Mi smo izašli danas na teren ekipi koja je prva na tablici i oni su imali možda i veći pritisak nego mi iako mi imamo svoju borbu jer još uvijek nismo matematički osigurali ostanak u ligi. Ljudi se bore za prvo mjesto i ja im čestitam, to je sastavni dio nogometa. Da tražim alibi u suđenju ne želim. Mi imamo problema s kartonima i povredama, malim fondom igrača i već nekoliko utakmica se mučimo na taj način. U srijedu nam dolazi Darda i ako pobijedimo uplovili bi u neku mirniju zonu i imali bi lakši završetak sezone - rekao je trener Vuteks Sloge Đorđe Bojić.

Pročitano 458 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI