Ispiši ovu stranicu

Nataša Dermiček pobjednica turnira u Somboru

Dizači utega u Somboru Dizači utega u Somboru Foto: KDU Vukovar

U organizaciji KDT "Radnički" iz Sombora, održan je VII. Međunarodni memorijalni turnir Stevan Gromilović – "Pišta". Na ovom tradicionalnom natjecanju, nastupili su dizači utega iz Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije.

Nataša Dermiček je apsolutna pobjednica natjecanja u ženskoj konkurenciji a Nikola Todorović je apsolutno treći kod muških.Nataša Dermiček

U ekipnoj konkurenciji, naše djevojke su druge iza domaće ekipe KDT "Radnički" a dečki su treći iza KDU "Domžale" iz Slovenije i KDT "Spartak iz Subotice.

- Čestitam svim našim natjecateljima na dobrom nastupu i ostvarenim rezultatima a odlazak u Sombor, evocirao je lijepe uspomene od prije točno 50 godina na 1972 godinu, kada sam kao član KDT "Radnički" bio u ekipi koja je tada osvojila prvu titulu (nakon kasnije mnogih) ekipnih prvaka bivše države. Polovina članova te ekipe više nije među živima, te smo ih se mi još živući sjetili u našim razgovorima, pa tako i Stevana Gromilovića - "Pište" uspješnog natjecatelja i trenera u čiju čast je održano ovo natjecanje - riječi su Milana Kordića predsjednika i trenera KDU Vukovar.

Rezultati KDU "Vukovar" : Nataša Dermiček 56+69=125 kg., Mija Ileš 33+44=77 kg., Ema Ileš 34+47=81 kg., Srđan Mrđenov 75+90=165 kg., Nikola Todorović 110+130=240 kg., Sergej Gavrovski 78+107=185 kg. i Kristijan Bertran 120+150=270 kg.

Pročitano 244 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI