Ispiši ovu stranicu

Hrvatska u utakmici s Belgijom odlučuje o prolasku u osminu finala

Izbornik Zlatko Dalić Izbornik Zlatko Dalić Foto: Kery

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u 2. kolu Svjetskog prvenstva Kanadu 4:1 te je prva na prvenstvenoj ljestvici u skupini "F". Ima 4 boda kao i drugi Maroko, ali bolju gol razliku. Treća je Belgija s 3 boda. Međutim, još ništa nije gotovo, za prolazak u osminu finala Hrvatska treba u posljednjoj utakmici skupine pobijediti Belgiju ili odigrati neriješeno. Belgija za prolaz treba pobjedu. Tako da je pred nama izuzetno važna i zanimljiva utakmica.

"Belgija je velika momčad, bila je prva na FIFA-inoj ljestvici, ima sjajnog izbornika. Možda nije bila na top nivou u prve dvije utakmice, ali to nas ne smije zavarati. Oni su vrhunska reprezentacija, odlično se znamo, utakmica je odlučujuća i za nas i za njih," kazao je izbornik Zlatko Dalić jutro nakon hrvatske pobjede, te dodao - "Poznamo ih, jako su dobri, imaju iskusnu ekipu, mogu stvoriti jako puno problema. Ekipa koja ima De Bruynea i Lukakua ne može biti loša."

Utakmica Hrvatska – Belgija je na rasporedu je 1. prosinca 2022. u 16,00 sati. Ako se plasira u osminu finala, Hrvatsku tamo čeka Španjolska, Njemačka ili Japan.

Pročitano 344 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI