Ispiši ovu stranicu

14 medalja za vukovarske strijelce

1. kolo Druge hrvatske ISSF lige i Grand Prix Vukovara u streljaštvu 1. kolo Druge hrvatske ISSF lige i Grand Prix Vukovara u streljaštvu Foto: SK "Grič 7" Vukovar

U Osnovnoj školi Mitnica u Vukovaru održano je 1. kolo Druge hrvatske ISSF lige i Grand Prix Vukovara u streljaštvu. Natjecala su se 46 strijelca iz naše regije, te su podijeljene 72 medalje najboljim strijelcima. Od ukupnog broja medalja vukovarskom klubu ostalo je čak 14.

Osim što je SK ''Grič 7'' Vukovar bio domaćin ova dva natjecanja, pod znakom ovog kluba natjecalo se i osam vukovarskih strijelaca. Kao i do sada postigli su zapažene rezultate u vrlo jakoj konkurenciji.

Strijelci Petra Budimir, Milica Jeremić, Emi Kavać i Jana Tetkić natjecale su se u kategoriji 10m ISSF zračna puška, dok su se Kiara Lemac, Agata Bunarkić, Dario Kampel i Marko Tokić natjecali u kategoriji 10m ISSF zračni pištolj.

Na postolju su ovoga puta zasjali gotovo strijelci SK "Grič 7". Milica Jeremić odnijela je dvije medalje zauzevši 3. mjesto u kategoriji 10m zračna puška juniorke i mlađe juniorke. Jana Tetkić također se okitila s dvije medalje osvojivši 2. mjesto u kategoriji 10m zračna puška kadetkinje i sjajno 1. mjesto u kategoriji 10m zračna puška mlađe kadetkinje, dok je u istoj kategoriji Petra Budimir osvojila 3. mjesto. Dario Kampel osvojivši dvije medalje, zauzeo je 3. mjesto u kategoriji 10m zračni pištolj mlađi seniori i juniori.Grič 7 2

Najtrofejniji strijelci ovoga turnira bili su Kiara Lemac i Marko Tokić. Kiara Lemac je svoju kolekciju medalja upotpunila s četiri nova zlatna odličja u kategorijama 10m zračni pištolj seniorke, mlađe seniorke, juniorke i mlađe juniorke.

Marko Tokić pokazao je kako će neupitno biti vrijedan član našega ionako trofejnog tima osvojivši na svom prvom nastupu znaku SK ''Grič 7'' Vukovar čak 3 medalje zauzevši 3. mjesto u kategoriji 10m zračni pištolj seniori te 1. mjesto u kategorijama 10m zračni pištolj mlađi seniori i juniori.

SK ''Grič 7'' Vukovar uz brojne pojedinačne nastupe imao je svoje predstavnice i u ekipnom dijelu natjecanja. Milica Jeremić, Jana Tetkić i Emi Kavać svojim nastupom ostvarile su izvrsno 2. mjesto.Grič 7 3

SK ''Grič 7'' Vukovar, domaćin ovog natjecanja, posebno se zahvaljuje Zajednici sportskih udruga grada Vukovara i Sportskim objektima Vukovar kao i OŠ Mitnica na nesebičnoj pomoći i podršci u organizaciji i provođenju ovog natjecanja.

 

Pročitano 512 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI