Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59

Ilok domaćin najboljim sportašima županije

  • Četvrtak, Sij 30 2014
  • Piše: 
Ilok ugostio sportsku kremu županije Ilok ugostio sportsku kremu županije HRV

U organizaciji Županijskog saveza športova Vukovarsko-srijemske županije, Vinkovačke televizije i grada Iloka, u staroj jezgri najistočnijeg grada u Hrvatskoj održana je dodjela nagrada najuspješnijim sportašicama, sportašima i sportskim kolektivima u protekloj 2013. godini.

Nagrade su dodijeljene u šest kategorija, a osim njih, uručena su priznanja i plakete za izvanredne rezultate i doprinos sportu na području županije. Za najbolju sportašicu u protekloj godini izabrana je članica Hrvatskog veslačkog kluba „Vukovar“ Ivana Krkljuš, dok je član Streljačkog kluba „Nosteria“ iz Nuštra Josip Vištica najbolji u konkurenciji sportaša.

Najuspješnija ekipa su odbojkašice vinkovačkog Vibrobetona, članice A-1 odbojkaške lige, dok su rukometaši Spačve iz Vinkovaca, sudionici Premijer rukometne lige, najbolja momčad županije u protekloj godini. Stručna komisija najviše nade polaže u Anamariju Đekić, članicu Atletskog kluba „Cibalia“ Vinkovci i Dinu Martinovića, kadetskog reprezentativca i člana Boksačkog kluba „Borovo“ koji su proglašeni najuspješnijima u kategoriji perspektivnih sportaša do 18 godina.

Posebna priznanja uručena su Školi nogometa „Tomislav Bošnjak“ iz Iloka za razvoj nogometa na području županije te Stanku Piljaru, članu Streljačkog kluba osoba s invaliditetom „Kristinka Matičić“ i reprezentativcu Hrvatske na ostvarenim rezultatima u protekloj godini.

Pročitano 2301 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase