Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60

Budućnost sporta u Vukovaru zajamčena

  • Subota, Velj 08 2014
  • Piše: 
Najbolji sportaši Vukovara Najbolji sportaši Vukovara Foto: A. Lovrić

Proglašeni i nagrađeni najbolji vukovarski sportaši

Nagrade najuspješnijim sportašicama, sportašima i klubovima u protekloj godini dodijeljene su u Hrvatskom domu, a najbolja sportska ekipa u 2013. je Košarkaški klub Borovo. Najbolja sportašica u Vukovaru  je Ivana Krkljuš, članica Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, a posebno priznanje dobila je i Tamara Ljikar, članica Šahovskog kluba Vukovar '91. Najbolji sportaš je Mato Brandt, član Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, a posebno priznanje u ovoj je kategoriji primio Zoran Kiralj, član Karate kluba Vukovar '91.

Kao perspektivne sportašice nagrađene su Tea Stojšić, članica Gimnastičkog kluba Vukovar i Katarina Dević iz Ženskog rukometnog kluba Vukovar. Najperspektivniji sportaš za prošlu godinu je Dino Martinović iz Boksačkog kluba Vukovar.

Posebno sportsko priznanje dodijeljeno je Društvu za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar-Klubu Golubica koji su svojim brojnim aktivnostima pokazali pravi sportski duh. Plaketu za doprinos razvoju sporta u primili su Davor Azenić, Ines Graf i Miroslav Ivan, članovi društva, osvajači međunarodnih medalja i republičkog prvenstva. Čestitajući najboljima u ime organizatora predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Vukovara Ivan Polhert je naglasio i kako posebno priznanje treba odati trenerima, roditeljima i svima koji su svojim zalaganjem pomogli da se u ovako teškoj financijskoj situaciji klubovi održe i još postignu značajne rezultate. Naglasio je kako je Vukovaru nužna gradnja novih sportskih terena, a njegovu su inicijativu čuli i zamjenici gradonačelnika Vukovara Danijela Stanković i Srđan Milaković te viši referent za branitelje i sport Vjekoslav Karaula koji dali potporu odabiru  i nagrađivanju najboljih vukovarskih sportaša u organizaciji zajednice sportskih udruga grada Vukovara.

Pročitano 2497 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase