Ispiši ovu stranicu

Održan INFO dan HBOR-a u Vukovaru

Poduzetnici mogli predstaviti svoje ideje i potrebe Poduzetnici mogli predstaviti svoje ideje i potrebe Foto: Marija Molnar

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Vukovar u suradnji s Područnim uredom Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) organizirala je INFO dan HBOR-a tijekom kojega su poduzetnici zainteresirani za korištenje programa HBOR-a mogli u individualnom razgovoru s Borisom Čagljem, voditeljem Područnog ureda HBOR-a za Slavoniju,  predstaviti svoje ideje i potrebe te na licu mjesta dobiti informacije o HBOR-ovim aktualnim programima.

Čagalj ističe koji bi to HBOR-ovi programi mogli biti zanimljivi poduzetnicima na našem području. - Trenutno provodimo kreditiranje projekata koji su kandidati za EU fondove. Upravo je izdan veliki broj odobrenja iz ruralnoga razvoja, a s obzirom da se radi o poljoprivredi vjerojatno će biti zainteresiranih poduzetnika s ovog područja za te programe. HBOR naime poduzetnicima pomaže financirati projekte kako bi mogli povući bespovratna sredstva iz EU fondova – ističe Čagalj.

Dodaje kako HBOR provodi i svoje stalne programe za financiranje prerađivačke djelatnosti, ciljnih skupina kao što su poduzetništvo mladih, žena poduzetnica i poduzetnika početnika kao i uvijek aktualne programe za kreditiranje obrtnih sredstava.

Pročitano 1227 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar