Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Penava podnio izvješće o radu

Sjednica Gradskoga vjeća Sjednica Gradskoga vjeća Foto: Valerija Lozančić

Gradonačelnik Ivan Penava na sjednici Gradskoga vijeća Grada Vukovara podnio je Izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2017.  
Rekao je kako je protekla godina obilježena ogromnim brojem iznimno značajnih projekata od bazena do gradske tržnice…
- 2017. godina je godina koja će nam zbog velikog broja iznimno značajnih projekata i događanja ostati u pamćenju po dobrom, zaključio je gradonačelnik Penava.

S dva suzdržana glasa na sjednici Gradskoga vijeća donesena je Odluka o uspostavi prijateljstva i suradnje s Općinom Odžak iz Bosne i Hercegovine. Većinom glasova odnesena je i Odluka o usvajanju Izvješća o radu davatelja javne usluge prikupljanja mješovitog komunalnog i biorazgradivog otpada tvrtke Komunalac na području grada za 2017. godinu, donesena je Odluka o usvajanju financijskog izvješća za 2017. dječjih vrtića Vukovar 1 i Vukovar 2, a donesena je i Odluka o davanju suglasnosti na prijedlog Statuta Dječjeg vrtića Vukovar 2. Donesene je i Odluka o usvajanju Izvješća o provedbi godišnjeg programa upravljanja sportskim objektima i financijskog izvješća za proteklu godinu Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara,  Odluka o usvajanju Izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2017., Odluka o usvajanju Izvješća o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2017 te Odluka o izmjenama i dopunama Odluke  o osnivanju Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima  grada Vukovara.

Predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Šota   rezimirao je sjednicu.
-Sve Odluke dnevnoga reda usvojene su većinom glasova s aktivnim i dobrim sudjelovanjem  gradskih vijećnika. Jedino je aktualni sat, po običaju, trajao dulje jer neki vijećnici malo zloupotrebljavaju svoju poziciju pa iznose netočne tvrdnje, ali to je njima na dušu, zaključio je Šota.

Pročitano 851 puta
Ocijeni sadržaj
(68 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić