Ispiši ovu stranicu

Povodom blagdana Uskrsa župan darivao potrebite

Dječji dom sv Ana Dječji dom sv Ana Foto: VSŽ

Povodom nadolazećih uskrsnih blagdana vukovarsko-srijemski župan Božo Galić darivao je potrebite, ustanove i udruge koje skrbe o djeci bez roditelja, s posebnim potrebama i siromašnima.

Prigodnim paketićima razveselio je korisnike Centra za rehabilitaciju Mala Terezija i štićenike Dječjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima te učenike OŠ Josipa Matoša u Vukovaru-jedine samostalne škole za učenike s posebnim potrebama i teškoćama u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Darovao je i osobe s mentalnom retardacijom i pridruženim smetnjama okupljenim u Društvu za pomoć osobama s invaliditetom Golubovi Županja i članove Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar.
Donaciju namirnica župan je uručio i Caritasu vukovarskog i vinkovačkog  dekanata, koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima.
Donacije su uručene i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi te Humanitarnoj udruzi „Put mira“ Mirkovci kao i Udruzi sv. Bono Vukovar.

Uz prigodnu čestitku, kojom je svima poželio sretan i blagoslovljen Uskrs, župan Galić je na ovaj način svima njima htio učiniti radosnije uskrsne blagdane.
-Uskrsno vrijeme je prigoda da se okrenemo i zauzmemo za dobro svakog čovjeka i pokažemo svoju solidarnost prema drugima, rekao je župan Galić.

Pročitano 899 puta
Ocijeni sadržaj
(29 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić