Ispiši ovu stranicu

U tijeku su prijave za upis u vrtić

Arhiva Arhiva Foto: HRV

U Dječjem vrtiću Vukovar 1 u tijeku su prijave za upis djece u redoviti cjelodnevni program, vjerski cjelodnevni program te program predškole.  

Program predškole obvezan je i besplatan za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu ako  nisu integrirana u redoviti program predškolskog odgoja u dječjem vrtiću.

Prijave za upis mogu se predati u prostorijama Područnog objekta Vukovar Novi, u Županijskoj ulici na broju 15, svakodnevno u vremenu od 9 do 12 sati do 16. svibnja.

-Sve potrebne informacije o dokumentima koje je potrebno priložiti prigodom prijave za upis kao i zahtjev za predupis i inicijalni upitnik o djetetu koji prigodom predaje zahtjeva trebaju biti ispunjeni, mogu se pronaći na web stranicama Dječjeg vrtića, pojašnjava ravnateljica Dječjeg vrtića Vukovar 1 Mirjana Kulić.

Rezultati upisa bit će objavljeni u roku od 10 dana nakon isteka natječaja, a primljena djeca upisuju se u Dječji vrtić u razdoblju od 20.-24. kolovoza 2018. Upisana djeca moraju pristupiti inicijalnom razgovoru, a raspored će biti objavljen na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Vrtića.

Kulić je pozvala i sve roditelje koji imaju potrebu  za smjenskim radom vrtića do 21 sat ili duže da im se jave na vrijeme kako bi mogli organizirati drugu smjenu.

 

Pročitano 959 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić