Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik u akciji "Trčim i pomažem"

Gradonačelnik na startu s rekreativcima Gradonačelnik na startu s rekreativcima Foto: Valerija Lozančić

Svečanim proglašenjem pobjednika i dodjelom  medalja najbržim natjecateljima završena je sportsko-rekreativno-humanitarna akcija  3. Vukovarski kros – Hrvatskoj na ponos, pod sloganom „Trčim i pomažem“ koju je Lions klub Vukovar u povodu mjeseca sporta organizirao u Park šumi Adica. Prihod od kupovine majica namijenjen je Udruzi Vukovarski leptirići.

Natjecatelji različitih dobnih uzrasta (vrtići, osnovne i srednje škole, studenti, aktivni sportaši, rekreativci...) i psihofizičkih sposobnosti (osobe s poteškoćama u razvoju, slijepe osobe, osobe s poteškoćama u razvoju uz pomoć asistenta...) natjecali su se podijeljeni u 21 kategoriju.

Natječući se među rekreativcima, potporu Vukovarskim leptirićma i zdravom načinu života dao je i gradonačelnik Ivan Penava. 
-Prije svega na ovaj način želim dati potporu Udruzi Vukovarski leptirići, a onda želimo promovirati zdravi način života, bavljenje sportom, rekreaciju, boravak u prirodi. Ovo je jedna pozitivna, jako dobra priča. Tu smo prvenstveno da pomognemo i nadam se da će akcija imati uspješan ishod, naglasio je gradonačelnik.

 

Lions crossPenava2

 

Pročitano 1024 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić