Ispiši ovu stranicu

Na popisu najboljih liječnika RH i nekoliko s područja VSŽ

Na popisu najboljih liječnika RH i nekoliko s područja VSŽ Foto. HRV

Portal najdoktor.com petu je godinu za redom objavio popis imena najboljih liječnica i liječnika na području RH, a na njemu se nalazi i nekoliko liječnika s područja  Vukovarsko-srijemske županije.

Na popisu najboljih ginekologa su vukovarski liječnik Abdulkader Gharib i Zdenka Japundžić iz Vinkovaca. U konkurenciji najboljih obiteljskih liječnika u 2018. godini je vinkovačka liječnica Marija Sotinac dok je Nikola Drobnjak iz Vukovara na listi najboljih psihijatara. Ninoslav Jolić iz Vukovara i Vladimir Hađinac iz Vinkovaca su na listi najboljih hrvatskih stomatologa u 2018. godini.

Kako bi došli do popisa najboljih portal je napravio i kriterije po kojima se oni biraju pa se tako gleda ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara kao i kvaliteta samih komentara.
- Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata, navode s portala najdoktor.com.

Pročitano 890 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić