Ispiši ovu stranicu

Vozilo na dar

Novo vozilo korisnicima centra Novo vozilo korisnicima centra Hrv

Kombi vozilo s rampom, koje će omogućiti sigurniji i bolji prijevoz korisnika vinkovačkog Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“, nova je donacija PBZ Grupe kojom je nastavljen projekt „Činim dobro svaki dan“.

Donaciju u iznosu 280.214,53 kuna, koliko je bilo potrebno za kupnju kombi vozila s rampom, centru su uručili predstavnici PBZ Grupe.

Centar za rehabilitaciju „Mala Terezija“ je ustanova socijalne skrbi koja pruža usluge smještaja, cjelodnevnog i poludnevnog boravka, psihosocijalne podrške, rane intervencije i organiziranog stanovanja za odrasle osobe i djecu s poteškoćama u razvoju, ukupno 200 korisnika.

Korisnici boravka i organiziranog stanovanja dovode se i odvoze svakodnevno iz obitelji, a korisnici smještaja na različite aktivnosti u lokalnoj zajednici, liječničke preglede, izlete, natjecanja i putovanja.

Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda, rekao je da će projevoz darovanim vozilom razveseliti svakodnevni život korisnika.

Na donaciji je zahvalila Janja Mišić Rudelić, ravnateljica Centra za rehabilitaciju "Mala Terezija".

Uručenju donacije nazočili su Maja Vučinić Knežević, pomoćnica ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku; Božo Galić, vukovarsko-srijemski župan, i Gabrijel Šokičić, zamjenik gradonačelnika Vinkovaca.

 

Pročitano 858 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun