Ispiši ovu stranicu

Zamjenica Mujkić čestitala mažoretkinjama na povijesnom uspjehu

Zamjenica Mujkić čestitala mažoretkinjama na povijesnom uspjehu Foto:Valerija Lozančić

Mažoretkinje grada Vukovara ostvarile su povijesni uspjeh na Državnom prvenstvu mažoretkinja održanom u Novalji osvojivši prvo mjesto u svim formacijskim kategorijama. Tim povodom primili su ih zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dražen Kobašević.


Čestitali su apsolutnim državnim prvakinjama na hvale vrijednom uspjehu naglasivši kako predstavljaju grad Vukovar po Hrvatskoj, Europi, ali i svijetu na najljepši mogući način ulažući pri tome puno truda i energije.
-Potrebno je puno truda i odricanja da bi se postigao ovakav rezultat.  Od samih početaka sam uz mažoretkinje, dugi niz godina bila sam i trener i koreograf i predsjednica udruge i drago mi je što me još uvijek doživljavaju kao svoju. Ove su djevojčice i njihove trenerice  uistinu disciplinirane, jako se trude, vježbaju i ne izostaju s treninga. Uistinu sam ponosna na njih, a to je jednim dijelom i moj uspjeh jer su seniorska koreografija i paradni defile moje koreografije. Pratim sve njihove uspjehe i vjerujem da će iduće godine nastaviti ovim smjerom i da idu i dalje uzlaznom putanjom s obzirom da uistinu iz godine u godinu njihova kvaliteta raste – rekla je zamjenica Mujkić.

Najveći je ovo uspjeh u 20 godina postojanja Mažoretkinja grada Vukovara, a do povijesne pobjede dovele su ih trenerice Andreja Lehrmajer, Gorana Tol i Ana Čop.
Osim zlatnih medalja vukovarske mažoretkinje su u Vukovar donijele i titulu Miss mažoret 2019. koju je osvojila predvodnica i jedna od trenerica, Ana Čop., a u neformacijskom dijelu osvojile su dva srebra u kategoriji solo junior ( Mia Radić), solo senior ( Josipa Rendulić ), srebro u juniorskom paru ( Tena Držaljević i Gabrijela Gojani ) te broncu u seniorskom paru ( Vanes aBinder i Lea Turkalj).

Svaka je mažoretkinja na poklon dobila crvenu ružu, a one su zamjenici Mujkić darovale jednu od medalja.

Pročitano 769 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić