Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić obišao naselje Korođ

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić obišao naselje Korođ Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić obišao naselje Korođ F: VSŽ

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić obišao je naselje Korođ  te radove na obnovi Doma kulture u Korođu.

U neselju Korođ dočekao ga je saborski zastupnik Robert Jankovics te su zajedno obišli radove na obnovi Doma kulture. Jankovics je rekao kako se dom obnavlja izvanrednim tempom te da su u 2018. godinu vanjski dio zgrade uložili preko 900 tisuća kuna.
- Govorimo o cjelovitoj obnovi, prije svega vanjske izolacije, krova, stolarije i odvodnje oborinskih voda sa modernim sustavima grijanja i hlađenja. U ovoj godini u tijeku su radovi za kompletno suvremeno uređenje interijera zgrade. Od velike sale do uredskih prostorija, a poseban dragulj ovog projekta je dvorište u kojemu ćemo imati park – rekao je Jankovics.

Župan Božo Galić istaknuo je zadovoljstvo dobrom suradnjom naše županije i mađarske nacionalne zajednice te izrazio nadu za još boljom suradnjom. Jankovics je za kraj dodao kako se nada da će radovi do 31. srpnja ove godine biti okončani. Ukupna vrijednost je 1.8 milijuna kuna, od kojih je 75% iz državnog proračuna. 

Pročitano 982 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI