Ispiši ovu stranicu

Sastanak policije i ZVO-a

Najavljuju intenziviranje sastanaka Najavljuju intenziviranje sastanaka Foto: ZVO

Na redovnom sastanku čelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske i predstavnika Zajedničkoga vijeća općina (ZVO), održanome u Vinkovcima, razmijenjene su informacije i dogovoreno zajedničko djelovanje s ciljem prevencije neželjenih događaja, a imajući u vidu specifične okolnosti na našem području.

Načelnik PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular iznio je podatke o zastupljenosti pripadnika srpske zajednice u policijskim službama ove PU koja je ocijenjena zadovoljavajućom. Predstavnici ZVO-a ukazali su na korektnu proporcionalnu zastupljenost Srba, ali i naglasili kako nisu zadovoljni njihovom zastupljenošću na rukovodećim pozicijama te istaknuli potrebu da se tom problemu posveti više pozornosti u nastupajućem razdoblju.

Kapular je iznio i podatke o poduzetim aktivnostima na osiguranju  reda, mira i sigurnosti svih građana na području naše policijske uprave. Ujedno je dogovoreno intenziviranje međusobnih susreta u cilju pravovremenog zajedničkog djelovanja i na taj način izbjegavanja mogućih negativnih posljedica.

Sastanku su osim načelnika Kapulara i njegovog zamjenika Gorana Lovrića te voditelja kriminalističke službe Krešimira Hunjeta, nazočili predsjednik ZVO-a Srđan Jeremić i njgeovi zamjenici Đorđe Ćurčić i Radomir Čvarković, ujedno dožupani vukovarsko-srijemski i osječko-baranjski. 

Pročitano 626 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar