Ispiši ovu stranicu

Motomrazovi darivali najmlađe Vukovarce

Motomrazovi darivali najmlađe Vukovarce Miroslav Čorak

U organizaciji Sportskog moto kluba Golubica iz Vukovara održana je su jubilarna 10. manifestacija "Vukovarski motomrazovi". Cilj ove manifestacije je uveseljavanje najmlađih Vukovaraca, a posebno onih najpotrebitijih.

- Danas smo se okupili kako bi darivali naše najmlađe sugrađane. Paketiće koje smo dijelili izradili smo sami. Osim dolaska na naš gradski trg obišli smo i UZOSIO Golubica, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, odjel pedijatrije OŽB Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, OŠ Josipa Matoša i Udrugu Vukovarske Iskrice, a ovaj obilazak završavamo u Bogdanovcima gdje darujemo djecu do osmog razreda osnovne škole. Osim članova Sportskog moto kluba Golubica pridružili su nam se i članovi drugih moto klubova iz cijele Hrvatske, rekao je Nenad Barinić, predsjednik Sportskog moto kluba Golubica.

Motomrazove je na Adventskom trgu u Vukovaru dočekao Marijan Pavliček, zamjenik gradonačelnika grada Vukovara.

- Zahvaljujem se članovima moto kluba koji po 10. puta organiziraju ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju, iznimno me raduje  što obilaze kako djecu s posebnim potrebama tako i odjel pedijatrije u vukovarskoj bolnici i time pokazuju kako su bajkeri ljudi velikog srca i hvala im na tome, rekao je tom prigodom Pavliček.

Predsjednik Moto kluba Golubica, Nenad Barinić uručio je zamjeniku gradonačelnika zahvalnicu Gradu Vukovaru za doprinos u organizaciji ove humanitarne akcije

Pročitano 918 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI