Ispiši ovu stranicu

Torcida darivala vukovarske mališane

Navijački klub Torcida Split u suradnji s Gradom Vukovarom i Udrugom dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Vukovara razveselio je mališane Dječjeg vrtića Vukovar 1, Područnog objekta Vukovar Novi božićnim poklon paketima.

-Naime, višegodišnja suradnja i prijateljstvo Grada Vukovara, UDHOS grada Vukovara i Torcide Split rezultirala je, na inicijativu Torcide, ovom lijepom preblagdanskom pričom koja je donijela osmijehe na dječja lica. S obzirom na velik broj djece, Torcida će svake godine u ovo predblagdansko vrijeme darivati određene vrtiće i područne objekte, a paketići su prilagođeni dječacima i djevojčicama - rekao je Tomislav Kovač predsjednik Udruge dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Vukovara istaknuvši kako je UDHOS prvenstveno humanitarna udruga koja pomaže svima u potrebi.

Članovima Torcide zahvalila je Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika Vukovara.
-Ovo je još jedna lijepa priča u nizu koju Torcida priča u Vukovaru i koju uistinu sa srcem dočekujemo. I vukovarska Torcida također ima veliki broj humanitarnih akcija za djecu i potrebite i uistinu nam je na ponos. Nadam se da ćemo i dalje ostati u dobrim odnosima, a tome u prilog govori i činjenica da smo ove godine sa Splitom potpisali povelju o prijateljstvu između dva grada što daje još dublji značaj cijeloj ovoj priči – rekla je Mujkić dodajući kako i ona navija za Hajduk.

Mališani su sa članovima Torcide otpjevali navijačku pjesmu te im zahvalili na božićnim darovima.

Pročitano 911 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić