Ispiši ovu stranicu

VSŽ daje 940 tisuća kuna za potrebe u kulturi i tehničkoj kulturi

Vukovarsko-srijemska županija objavila je Poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2020. godinu.
U županijskom proračunu za javne potrebe u kulturi i tehničkoj kulturi, a to su djelatnosti u kulturi i tehničkoj kulturi, aktivnosti, manifestacije i projekti u kulturi i tehničkoj kulturi od interesa za Vukovarsko-srijemsku županiju, a koje provode ustanove, udruge, građani i druge pravne osobe, osigurano je 940 tisuća kuna.
Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 1.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 40.000,00 kuna.
Ako predlagatelj ima više prijedloga programa/projekata, svaki prijavljuje na zasebnim obrascima. Sve pristigle prijedloge razmatrat će Kulturno vijeće Vukovarsko-srijemske županije prema kriterijima za vrednovanje pristiglih prijedloga.
Poziv je otvoren do 31. ožujka 2020. godine.

http://www.vusz.hr/javni-pozivi-i-objave-vs-zupanije/poziv-za-predlaganje-programa-javnih-potreba-u-kulturi-i-tehnickoj-kulturi-vukovarsko-srij- )

Pročitano 671 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić