Ispiši ovu stranicu

Povodom Međunarodnog dana žena čelnici stranaka dijelili ruže

Uz poruku „Sreća je najbolja kozmetika,“ članice i članovi podružnice HNS-a Vukovar čestitali su svojim sugrađankama nadolazeći Dan žena, međunarodni praznik koji podsjeća na važnost i ulogu žene u društvu.
- Ubrzana vremena u kojima živimo svjedoče o višestrukoj ulozi žene. One su majke, supruge, sestre, kćeri, a istovremeno trgovkinje, menadžerice, sobarice, direktorice. Maksimalnim davanjem na svim poljima na kojima istovremeno ostavljaju svoj pečat želimo im poručiti da nikada ne izgube sebe i ono svoje vrijeme u danu rezervirano isključivo za njih. Sretna i ispunjena žena simbol je sretne obitelji, poslovnog okruženja i društva uopće - istaknuo je predsjednik HNS-a Vukovar Igor Tot čestitajući svim Vukovarkama 8.ožujka - Međunarodni dan žena. Simboličnim darovima – proljetnicama, prigodnim čestitkama i tradicionalnim slatkišima, vukovarski HNS poručuje ženama da ne da nikada ne izgube dijete u sebi i budu ponosne na svoju ulogu koja je zahtjevna, ali istovremeno nezamjenjiva.

DAN ŽENA HNS 20 

Prigodnim darivanjem Dan žena obilježili su i članice i članovi, Županijske organizacije SDP-a VSŽ predvođeni predsjednikom gradske i županijske organizacije Željkom Saboom. Na nekoliko lokacija u Vukovaru i Borovu naselju pripadnicama ljepšeg spola dijelili su karanfile i ruže, a da se ne bi zaboravile i one sugrađanke koje su u to vrijeme bile na radnom mjestu, cvijeće su dijelili i po raznima ustanovama, bolnici i domu zdravlja.
-Također, 8. svibnja se za naše članice i članove, ali i sve simpatizere organizira već tradicionalna SDP-ova zabava povodom Dana žena. Zabava ove godine ima i humanitarni karakter jer će dio prihoda biti doniran samohranim majkama i sugrađanima lošijeg imovinskog stanja -poručio je Sabo.

DAN ŽENA SDP

Članovi vukovarske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke također su, povodom Međunarodnog dana žena, u središtu Vukovara i Borovu naselju sugrađankama poklanjali karanfile. Predsjednik vukovarskog SDSS-a Srđan Kolar je rekao kako smatraju kao čast i obavezu svake godine toga dana biti uz žene.
-Ovo nije jedina akcija koju organiziramo za 8. ožujka. Danas su aktivisti stranke dijelili karanfile našim sugrađankama u Gradu Vukovaru , a ovih smo dana  zajedno s Udrugom umirovljenika grada Vukovara obišli udomiteljske obitelji i tom prilikom podijelili prikladne poklone ženama. Naša poruka je vrlo jednostavna: žena je vrlo važna za društvo, a bez žena svijet ne bi bio tako lijep kao što je - rekao je Kolar.
Dan žena SDSS 20

 

Pročitano 857 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić