Ispiši ovu stranicu

Priopćenje ŽO HSU-a

Ilustracija Ilustracija

Priopćenjem za javnost povodom epidemije koronavirusa  oglasila se i Županijska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika koje donosimo u cijelosti.

-U ovim izrazito ozbiljnim okolnostima izazvanim pojavom koronavirusa

želimo još jednom  naglasiti ozbiljnost situacije i važnost slušanja i poštivanja odluka Državnog stožera Civilne zaštite. Tako nam slijedi ograničavanje kretanja umirovljenika i osoba starije životne dobi te Vas molimo da se pridržavate mjera koje Stožer i objavi s obzirom da su osobe starije životne dobi najrizičnija skupina.

Zato Vas molimo da za sve potrebe kupovine,odlaska u ljekarnu i drugo, zamolite nekog mlađeg člana obitelji, susjeda i slično da Vam obavi Vaše potrebe jer time smanjujete rizik od zaraze na minimum.  Za sve zdravstvene tegobe prvo nazovite telefonom  svojeg izabranog liječnika koji će Vam dati upute za daljnje postupanje!!!

Jako je važno naglasiti za sve građane, a posebno za umirovljenike da se obraćaju isključivo poznatim osobama!!! Od nepoznatih osoba obavezno zatražite službene iskaznice i osobne iskaznice da ne biste bili žrtve neke prijevare – stoji u priopćenju.

Pročitano 839 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić