Ispiši ovu stranicu

Osijek: Za Uskrs bez novoboljelih od koronavirusa

Od ukupno 77 jučer testiranih uzoraka s područja Osječko-baranjske županije ponovno niti jedan nije pozitivan. Ukupan broj oboljelih tako ostaje 103. S nadom da će tako i ostati, to je najljepša vijest ovog blagdana- izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata obavljeno je testiranje ukupno 105 uzoraka- 77 s područja Osječko-baranjske, a 28 za Vukovarsko-srijemsku županiju.

Na liječenju u KBC-u Osijek nalazi se 26 oboljelih osoba, od kojih su tri na respiratoru, no nakon potvrde dvostrukim negativnim testovima broj izliječenih pacijenata od COVID-a na području županije povećan je na ukupno 11.

Na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Našice i dalje je samo jedna osoba.

U samoizolaciji je ukupno 209 osoba, odnosno 9 manje nego prethodnog dana.

Policijska uprava Osječko baranjska obavila je 37 provjera osoba u samoizolaciji, i to tri po dojavi građana i 34 samoinicijativno. U tri slučaja osobe nisu zatečene na prijavljenoj adresi -2 u Našicama i 1 u Đakovu.

E-propusnice policija je provjeravala na 8 stalnih i 43 povremenih punktova. Legitimirano je 2.644 osoba, od kojih šest nije imalo valjane propusnice te im nije dopušten prolazak.

Pročitano 871 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI