Ispiši ovu stranicu

Pritvoren zbog ilegalnoga posjedovanja puške

Policija je zabilježila čak devet kaznenih djela Policija je zabilježila čak devet kaznenih djela HRV

Policijski službenici Postaje granične policije Županja podnijeli su kaznenu prijavu zbog prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari protiv 74-godišnjaka iz Štitara koji je 25. travnja u prijepodnevnim satima u Županji, zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa, prijetio 19-godišnjakinji iz Županje koja se nalazila u obiteljskoj kući.

Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga doma i drugih prostorija 74-godišnjaka te je pronađena puška koju je 74-godišnjak bez odobrenja preradio skrativši cijev puške. Puška pripada oružju kategorije A koje je zabranjeno temeljem Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je 26. travnja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

U poslijepodnevnim satima 24. travnja u Iloku provaljeno je u vikendicu 68-godišnjaka iz Iloka iz koje je otuđeno nekoliko boca alkoholnog pića. Slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je zabilježila i četiri prometne nesreće, u trima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Vinkovci, Mirkovci) dok je u jednoj osoba smrtno stradala.

Obavljenim očevidom prometne nesreće 24. travnja u Privlaci, u kojoj je smrtno stradao 22-godišnji vozač iz Privlake, utvrđeno je kako je uzrok prometne nesreće vožnja neprilagođena osobinama ceste (zavoj ulijevo, makadamska cesta), zbog čega se osobni automobil zanio i sletio u cestovni kanal, a potom udario u betonski stup električnih vodova. Vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u OŽB Vinkovci gdje je od težine ozljeda preminuo.

Pročitano 863 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun