Ispiši ovu stranicu

U Vukovarsko-srijemskoj županiji izliječene još četiri osobe

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19, te je ukupan broj oboljelih i dalje 40. Trenutno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata izliječeno je četiri osobe, što čini ukupno izliječenih na području županije 15. Dvije izliječene osobe su iz Nuštra, jedna osoba je iz Županje i jedna iz Posavskih Podgajaca. U protekla 24 sata testirano je 32 osobe, što je ukupno testiranih do sada na području županije 1037.

U samoizolaciji na području županije nalazi se 348 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljeno je četiri prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo da je prijava u sva četiri slučaja bila osnovana.

Objekti za karantenu osoba, te objekti za karantenu vozača kamiona u Vukovarsko-srijemskoj županiji su demobilizirani.

COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 41 poziva sa sumnjom na bolest COVID-19.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivno je 10 zdravstvenih radnika, a od toga dva liječnika, četiri medicinskih sestara/tehničara, tri druga zdravstvena i jedan nezdravstveni radnik.  Zdravstvenih radnika u samoizolaciji je tri, od toga jedan liječnik i dvije medicinske sestre/tehničari.

Pročitano 717 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI