Ispiši ovu stranicu

Održan besplatni webinar na temu digitalnog marketinga

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Digitalni marketing, naziv je besplatnog webinara održanoga u organizaciji Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije. Okupilo se 40-tak sudonika s područja cijele županije koji su željeli naučiti više o ovoj temi, doznali smo od Danijela Naletilića, savjetnik u Odjelu za pripremu programa i projekata spomenute agencije.

- Webinar je bio namijenjen svim poduzetnicima i zainteresiranima s područja naše županije, a koji žele osnažiti svoje digitalne vještine i povećati korištenje digitalnih alata. Predavač je bio Vice Božić, osnivač i direktor agencije GoAds kao jedan od vodećih stručnjaka za digitalni marketing u regiji – rekao je Naletilić

Povratne informacije od sudionika ovog webinara tek očekuju, međutim s obzirom na prijašnja iskustva, pojasnio je Naletilić, poduzetnici ističu da im je ova vrsta edukacije i te kako potrebna. 

Sudionici su pristupili webinaru putem Zoom aplikacije, a ova je edukacija održana u okviru nastavka projekta e-Poslovanje: Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja (E-BUSINESS), faza II. 

Pročitano 668 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar