Ispiši ovu stranicu

Zbog povećanog broja alkoholiziranih vozača, policija za vikend pojačano nadzire promet

Zbog povećanog broja alkoholiziranih vozača, policija za vikend pojačano nadzire promet Foto: Arhiv HRV-a

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske za idući vikend najavljuju pojačani nadzor prometa.

"Svakodnevnim praćenjem događaja u prometu na cestama, evidentna je pojačana konzumacija alkoholnih pića i upravljanje vozilima s prisutnošću alkohola u organizmu. Tijekom proteklog vikenda, od 4. do 6. rujna, zatečeno je 17 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu koji su spriječeni u daljnjoj namjeri upravljanja vozilom, a tri vozača su smještena u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva s ciljem zaštite života i imovine građana.

Unatoč zapriječenim većim novčanim kaznama i posljedicama prekršajnih odluka, pojedinci se i nadalje odlučuju na upravljanje vozilima nakon konzumacije alkoholnih pića, lijekova i opojnih droga, a naročito u dane vikenda.

Kako bi spriječili događanje i posljedice prometnih nesreća, dana 12. i 13. rujna 2020. godine na području PU vukovarsko-srijemske, policijski službenici provodit će pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu na cestama i poduzimati represivne aktivnosti prema sudionicima u prometu s prisutnošću alkohola, opojnih droga i lijekova u organizmu", stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Pročitano 641 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar