Ispiši ovu stranicu

U Osječko-baranjskoj 139 novopozitivnih osoba

U Osječko-baranjskoj 139 novopozitivnih osoba Arhiva HRV

U zadnja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ za područje Osječko-baranjske županije testirano je 309 uzoraka od kojih je 139 bilo pozitivno na koronavirus – stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite OBŽ.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području gradova Osijek (75), Đakovo (16), Valpovo (9), Belišće (6), Donji Miholjac (5), Našice (3) i Beli Manastir (1). Četiri novopozitivne osobe su iz Čepina, po tri s područja općina Drenje i Petrijevci, po dvije su s područja općina Bizovac, Darda, Gorjani, Punitovci i Semeljci, a po jedna s područja općina Erdut, Satnica Đakovačka, Viškovci i Vladislavci.

U Respiracijskom centru KBC-a Osijek preminula je muška osoba iz Gata, rođena 1929. godine, a u Općoj županijskoj bolnici Našice preminula je muška osoba iz Našica, rođena 1933. godine. Uz COVID-19 preminuli su imali više teških oboljenja.

Na liječenju u KBC-u Osijek trenutno se nalazi 129 pacijenata oboljelih od COVID-19 od kojih su 27 na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice kao „covid bolnici“ hospitalizirano je27 oboljelih od COVID-a.

Na području Osječko-baranjske županije trenutno je u samoizolaciji 4.849 novih kontakata pozitivnih osoba.

Pročitano 669 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI